Asztrológia

KOS

KOS

Egy-két bosszúságot leszámítva nagyszerűen indul a heted: jönnek a megérdemelt dicséretek. Ne analizáld a másik szándékát, egyszerűen fogadd örömmel az elismerő szavakat! Nincsen semmi hátsó szándék, amit le kellene leplezni…

BIKA

BIKA

Mindenáron kerüld a konfliktust! Főleg a feletteseddel! Bármennyire is mocorog benned a közlési vágy, maradj csendben! Egy fontos üggyel kapcsolatban ma délután jön még egy utolsó nagy felismerés és/vagy infó.

IKREK

IKREK

Viszonylag jókedvűen indul a reggel, ahhoz képest, hogy hétfő van, de napközben rajtad lesz a nyomás rendesen. Próbáld azt mantrázni magadnak, hogy ez csak egy munkahely, nem az életed! Ez segít helyén kezelni a dolgokat.

RÁK

RÁK

Ez egy olyan nap lesz, amikor több vitának lehetsz szem- és fültanúja. Az ilyesmi mindig megvisel téged. Szeretnél kimaradni, de nem minden esetben sikerül. Sokat segíthet, ha bízol benne, hogy a résztvevők nélküled is kellően bölcsek, és meg tudják oldani a problémát.

OROSZLÁN

OROSZLÁN

Ma valaki mintha direkt tesztelné a tűrőképességedet. Ez persze nem jelenti, hogy rá kellene ripakodnod az illetőre, inkább kérdezd meg, mit szeretne tőled! Meglátod, egy ilyen kérdéssel kizökkented és/vagy kibújik a szög a zsákból.

SZŰZ

SZŰZ

Sokszor estél már abba a hibába, hogy önmagadból indultál ki. Ma is előfordulhat, hogy azért csalódsz, mert azt feltételezed és/vagy várod el a másiktól, ami számodra evidens. Például a megbízhatóság, őszinteség, precizitás.

MÉRLEG

MÉRLEG

Ma ne hidd, hogy az élet ki akar veled tolni! Nem tragédia, ha az elképzeléseid nem valósulnak meg. Könnyen lehet, még nincs itt az ideje. És a hangsúly a „még”-en van. Legyél egy picit türelmesebb és optimistább egyszerre!

SKORPIÓ

SKORPIÓ

Lehet, hogy nehezedre esik, de akkor is ezt kellene tenned: ma csak bólogass, és ne vedd fel a kesztyűt! Különösen a bokszkesztyűt ne! Itt az ideje megtapasztalni, milyen könnyű kimaradni a szócsatákból.

NYILAS

NYILAS

Számíts rá, hogy valaki beléd köt! Megkérdőjelezi a képességeidet, ami nyilván rosszul esik. Ha nem ér váratlanul, okosabban tudsz reagálni. A bolygók szerint nem kell megvédened magad, mert az idő úgyis téged igazol.

BAK

BAK

Konfliktusokkal terhes napra számíthatsz: több irritáló emberrel lesz dolgod. Tőled függ, milyen vitába mész bele, illetve maradsz ki. Ne feledd, „minden csatát megnyersz, amit nem kezdesz el”!

VÍZÖNTŐ

VÍZÖNTŐ

Ma jópár vita lesz körülötted, és te döntesz, melyikbe folysz bele, ugyanis közvetlenül nem érintenek. Az összezördülések arra jók, hogy az emberek kimondják a véleményüket, és így esély nyílik a kompromisszumra. Szóval ne ijedj meg!

HALAK

HALAK

Párhuzamosan több eseményre kell reagálnod. Ha nem akarsz kibukni ezen, akkor maradj éber, és mindig csak az aktuális kérdéssel foglalkozz! Ne fuss előre, ez most nem jó taktika. Az idő (Szaturnusz) ugyanis neked dolgozik.