Labdarúgás vármegye I.

8 órája

Győzelemmel folytatta a felemás szezont futó Jászfényszaru

Kemecsi László csapata négy vereség és egy döntetlen mellett hazai pályán szerezte meg a negyedik győzelmét a vármegye I. kilencedik fordulójában.

Szoljon.hu

Az eredmény szempontjából kiegyenlített első félidő után a hazai pályán játszó Jászfényszaru a mérkőzés hajrájában eldöntötte a három pont sorsát, ezzel a Cserkeszőlő sorozatban a harmadik vereségét szenvedte el.

Jászfényszaru, Cserkeszőlő
Harmadik hazai győzelmének örülhetett a szezonban a Jászfényszaru
Fotó: Pesti József / Forrás: MW Archív

Jászfényszaru–Cserkeszőlő 3–1 (1–1)

Jászfényszaru, 200 néző.

Vezette: Bodac Tamás.

Jászfényszaru: Kovács T. – Penczner, BARTALIS, Benedek Z. (Muhari, 62.), BARANYI, Péter G., SZÍVÓS, Drávucz, KURUNCZI, Verhoczki, Radó (Ludasi, 62.). Edző: Kemecsi László.

Cserkeszőlő: TÓTH L. – Vér Z. (Panyik, 82.), Benke A., Csapó (Turai, 69.), MÁRKUS, SZŐKE Á., BENKE P., Molnár Zs., Hegedűs J., Pereczes (Hervay, 58.), RITZL. Edző: Földi Tibor.

Gólszerzők: Penczner (15.), Kurunczi (75., 88.), ill. Benke P. (43.).

A hazaiak rögtön magukhoz ragadták a kezdeményezést, sorra alakítottak ki helyzeteket, amelyek rendre kimaradtak, így küzdeni kellett a három pontért.

Kemecsi László: – Az eredmény nem tükrözi hűen a két csapat közötti különbséget, megszenvedtünk a jól védekező ellenfelünkkel szemben, de a végén sikerült begyűjteni a három pontot, végig uralva a mérkőzést.

Földi Tibor: – Minden elismerésem a csapatomnak, mert végig partiban tudtunk maradni a jó képességű Jászfényszaru ellen. Gratulálok a hazaiaknak a győzelemért, jobban odatették magukat!

Tudósított: Kemecsi László

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában