Labdarúgás

4 órája

Hozta a kötelezőt a Karcag

Az NB III. tizenkettedik fordulójában a Karcagi SE igazolta klasszisát és ha nem is könnyen, de végig fölényben játszva begyűjtötte a három pontot a Füzesabony otthonában.

Jegesi László

A Füzesabony jelenleg kieső, míg a Karcagi SE a harmadik helyről várta ezt az összecsapást. Mégsem tűnt egyszerű feladatnak a nagykunságiak számára az újonc legyőzése, hiszen ellenfelük öt vereség után némiképp magára talált az utóbbi időben. Varga Attila együttese viszont ugyanennyi győztes ütközet után két ízben sem tudott nyerni.

Karcagi SE, Szűcs Kristóf, NB III., labdarúgás
Szűcs Kristófék (labdával) nyertek Füzesabonyban, a Karcagi SE fellépett a tabella második helyére az NB III. Északkeleti csoportban
Fotó: Pesti József / MW-archív

NB IIII. Északkeleti csoport, 12. forduló

Füzesabony SC Erőss út–Karcagi SE 0–1 (0–1)

Füzesabony, 200 néző, vezette: Sveda Marcell (Tóth Á., Bense M.)

Karcag: Fedinisinec – Tóth D., Szabó K. (Bernáth, 87.), Sághy, Fábián B. – Szűcs K., Györgye (Vogyicska, 56.) – Székely D., Talpalló, Szakács – Maruscsák (Nagy Zs., 65.). Edző: Varga Attila.

Gólszerző: Székely D. (20.)

Már az elején jól állt bele a mérkőzésbe a Karcag, működött a csapatjáték, és Székely Dávid szép góljával megszerezte a vezetést. A középpályán sikerült létszámfölényt kialakítaniuk a nagykunságiaknak, így maradt bőven terület a szélsőknek és a súlypont áthelyezéseket is kiválóan alkalmazták játékosaik. 

A fordulás után is remekül harcolt az együttes, úgy támadásban, mint védekezésben nagyot küzdött az előny megtartásáért, aminek meg is lett az eredménye hiszen a Karcagi SE megnyerte a mérkőzést és ezzel fellépett a második helyre a tabellán.

Varga Attila: – Dicséret illeti a csapatot, mert kiválóan helytálltak ezúttal is. Maradéktalanul elégedett vagyok, mert mindenki betartotta az utasításokat. Ugyan csak egy góllal, de megérdemelt győzelmet arattunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában