Labdarúgás

8 órája

Értékes martfűi döntetlen a Gyula otthonában

Nem érte meglepetés az NB III. 12. fordulójában a Martfűi LSE csapatát Gyulán, hiszen alaposan felkészült a jelenlegi második helyezett újoncból. A tipikus egy gólos mérkőzésnek tűnő összecsapás alakulhatott volna kedvezőbben is Koncz Zsolték számára, de a megszerzett egy pont így is értékesnek mondható.

Jegesi László

Eddigi négy idegenbeli fellépéséből egyet megnyert, hármat pedig elveszített a Martfűi LSE, most viszont arra készült, hogy meglepetést okozzon a remekül szereplő Gyula otthonában. Reményüket táplálta az is, hogy ellenfele eddigi két vereségéből az egyiket hazai pályán szenvedte el.

Martfűi LSE, NB III., labdarúgás
A kék mezes Martfűi LSE gól nélküli döntetlent játszott a Gyula otthonában
Fotó: Nagy Balázs

NB III. Délkeleti csoport, 12. forduló

Gyulai Termál FC–Martfűi LSE 0–0

Gyula, 200 néző, vezette: Dobai János (Halmai K., Kovács L. R.)

Martfű: Sándor B. – Draskóczi, Asztalos, Székely D., Kasik – Kinyig (Kanálos, 64.), Ladányi – Pintér V. (Desnica, a szünetben), Balla (Prozlik 64.), Vincze P. – Kriska. Edző: Koncz Zsolt.

Egy mélyen védekező hazai csapat és a labdát sokat birtokló Martfű összecsapását hozta az első félidő. A Gyula többnyire csak bedobások és szögletek után jelentett némi veszélyt Sándor Bence kapujára, de ezeket könnyedén hatástalanította a vendég védelem.

A második félidőben egy jogosnak tűnő büntetőt nem adott meg a játékvezető a martfűiek javára, ezt követően Kriska Norbert előtt adódott abszolút ziccer, amelyet nem tudott értékesíteni a Martfű gólfelelőse. A mérkőzés során egyetlen kidolgozott lehetősége sem volt a vendéglátónak, így Koncz Zsolt együttese akár sajnálhatja is, hogy nem távozott több ponttal Gyuláról.

Koncz Zsolt: – Az összkép alapján ez egy tipikus egygólos mérkőzés lett volna, de végül maradt a null–null. Értékes pontot szereztünk úgy gondolom, játékban jobbak is voltunk, kicsit sajnálhatjuk, hogy nem kerültünk ki a meccsből jobban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában