Labdarúgás vármegye I.

2 órája

Otthon tartott egy pontot a Szentimre a Törökszentmiklós ellen

Némi meglepetésre pontokat vesztett a vármegye I.-es bajnokságot vezető Törökszentmiklós a tabellán tizenharmadik Tiszaszentimre otthonában a kilencedik fordulóban.

Szoljon.hu

Két győzelemmel hangolódott a hazai csapat a Törökszentmiklós elleni mérkőzésre, és otthon is tudott tartani egy pontot a Tiszaszentimre.

Törökszentmiklós, Tiszaszentimre
A helyzeteit rosszul kihasználó, világoskék mezes Törökszentmiklós pontokat vesztett Tiszaszentimrén
Fotó: Mészáros János

Tiszaszentimre–Törökszentmiklós 1–1 (1–1)

Tiszaszentimre, 100 néző.

Vezette: Nagy Zoltán.

Tiszaszentimre: KALÓZ I. – Szőke P., Oláh Zs., Faghiura, Kota, SZŐKE Á., CSÁBI, Nagy T. (Csécsei, 90+2.), VARGA B., Illés (Kalóz Á., 58.), SÓSKUTI. Megbízott edző: Szőke Tibor.

Törökszentmiklós: Kiss Z. – Buru, Héder R., Földi (Puporka, 56.), Gusztafik, Héder A., Polák (Nagy G., 56.), Bojtok (Polyák, 62.), Szepesi, Izsold (Poczai, 72.), Farkas I. Edző: Gergely Mátyás.

Gólszerzők: Varga B. (45.), ill. Szepesi (17.).

A remekül felkészített és jó erőkből álló vendégcsapat ellen a taktikusan és szervezetten játszó lelkes hazaiak egy győzelemmel felérő döntetlent értek el.

Szőke Tibor: – Az elmúlt hetekben történt változások az eredményekben is megmutatkoznak. A mai meccsen a játékosok a megbeszélteket száz százalékosan betartva, végig méltó ellenfelei voltak a bajnokesélyesnek. Büszke vagyok a fiatal csapatomra!

Gergely Mátyás: – Igazságos eredmény született, mivel az a csapat, amelyik ennyi ziccert kihagy, az nem érdemel győzelmet.

Tudósított: Szőke Tibor

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában