Labdarúgás

7 órája

Hiányzott az átütő erő a Tiszaföldvár játékából – galériával

Az NB III. tizenkettedik fordulójában nem tudta átlépni saját árnyékát a Tiszaföldvár SE, a Kecskemét II. felállt védelme ellen csak helyzetekig jutott. Az átlagosnál alacsonyabb színvonalú találkozón a gól nélküli döntetlen igazságos eredménynek mondható.

Jegesi László

Mint egy falat kenyér, úgy kellett a Tiszaföldvár SE csapatának a legutóbbi, Pénzügyőr elleni győzelem. Ráadásul idegenben szerzett három pontot Brlázs Gábor gárdája, ami tovább emeli a siker értékét. Ezúttal a tiszazugiakhoz képest hasonlóan szereplő Kecskemét második csapatával szemben kellett megmutatniuk, hogy nem a véletlen műve volt múlt héten a második félidőben mutatott teljesítményük.

Tiszaföldvár SE, NB III., labdarúgás
A kék mezes Tiszaföldvár SE egy alacsony színvonalú mérkőzésen játszott döntetlent a Kecskemét második csapatával
Fotó: Kiss János

NB III. Délkeleti csoport, 12. forduló

Tiszaföldvár SE–Kecskeméti TE 1911 II. 0–0

Tiszaföldvár, 150 néző, vezette: Bálint Dániel (Varga L., Aczél T.)

Tiszaföldvár: Krnács – Sági, LESTYÁN, SZABÓ CS., Antman (Szalai Sz., 83.) – Bódai (Babolek, 64.) Korógyi T. (Fehér L., 64.), Kálmán Sz. (Ruzsa, 79.), Borgulya – Bojtos (Fődi, 79.), Oláh Á. Edző: Brlázs Gábor.

Helyzettel indított a Tiszaföldvár, de a lövést blokkolta a vendégek védelme. Ezzel az első félidőre el is lőtte puskaporát a hazai együttes, amely nem volt képes folyamatos játékra.

A folytatásban már sikerült a tiszazugi csapatnak több helyzetet kialakítania, de a Kecskemét II.-nek is akadt pár perce, mialatt fölé kerekedett és két lehetőséget elpuskázott. Végül összességében reális eredmény született, egyik csapat sem érdemelt volna győzelmet.

Brlázs Gábor: – Nem játszottunk jól, az akaraterő ugyan megvolt, de hiányzott az átütőerő a futballunkból. Az eddigi meccseinken nyíltabb csapatok ellen játszottunk, könnyebb dolgunk volt, a felállt védelem elleni játék még nem megy igazán a csapatnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában