Frontális karambol Szolnokon

6 órája

Összezúzódott autók zárták el az utat, óriási kocsisor kígyózott a baleset helyszínén

Óriási baleset történt vasárnap délután a szolnoki Tószegi úton. A frontális karambol után összezúzott autók maradtak csak a helyszínen.

Rimóczi Ágnes

– Éppen Szolnokra tartottunk a nagylányommal, amikor „belefutottunk" a balesetbe – mondta el érdeklődésünkre egy tószegi hölgy, aki az autójából egy képet is készített a pórul járt járművekről.

Két autó rohant egymásba a 4625-ös út 7-es kilométerénél
Forrás: Beküldött fotó

– Néhány perccel azelőtt történhetett a baleset, mielőtt odaértünk, nemsokára meg is érkeztek a tűzoltók és a mentők is. Akkor már eléggé feltorlódott a forgalom is – részletezte a hölgy.

Mint megírtuk, frontális karambol történt a Tószegi úton. Ám hogy mekkora lehetett a baj, azt akkor még csak találgatni tudták a baleset miatt dugóba került autósok. De amikor mentőhelikopter is landolt a közelben, nyilvánvalóvá vált, hogy súlyos karambol miatt alakult ki a kocsisor.

A Szolnok és környéke útinform és egyéb fontos infók elnevezésű csoportban a balesetről szóló bejegyzésnél 17.15-kor azt írták, hogy az útzár megszűnt, amit azóta a rendőrség is megerősített.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben öt ember sérült meg. Állapotukról egyelőre nem kaptunk információt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában