Asztrológia

KOS

KOS

Izgalmas lesz a vasárnap! Délelőtt a Nap és a Hold kedvező fényszögben állnak egymással, és segítenek, hogy jól érezhesd magadat a bőrödben. Kapcsolódj ki, töltekezz fel, hiszen szükséged lesz az energiákra a jövő héten. Este a Hold és a Vénusz fényszöge párkapcsolati feszültséget szimbolizál. Ha lenne is okod veszekedni, ne engedj a vitának a saját érdekedben..

BIKA

BIKA

Vasárnap 1 órával többet aludhatsz, mert ma hajnalban kell az órákat visszaállítani. Kihaszálhatod ezt a plusz órát a pihenésre, mert a következő héten sok feladatod lesz. A Szűz Hold pedig támogat, hogy valami igazán hasznos elfoglaltsággal töltsd a napodat.

IKREK

IKREK

A Nap és a Hold fényszöge beragyogja a napot. Különleges „ajándékot” is kapsz a sorstól. Vasárnap ugyanis nemcsak az elképzeléseid szerint alakul az életed, de még valamiben felül is múlhatod a terveidet. Ami jár, az jár, fogadd el!

RÁK

RÁK

Vasárnap végre igazán nyugodt és örömteli lehet a napod, hiszen jó visszajelzéseket kapsz, és most úgy érzed, minden okod megvan az elégedettségre – ami igaz is. Ha pedig optimistán és várakozással telve tekintesz a jövőbe, az a környezetednek is pozitív jelzés.

OROSZLÁN

OROSZLÁN

Vasárnap a Hold a Szűz jegyében jár, de a Nap és a Hold fényszöge szuper napot ígér. Nagyon jó „ráérzéseid” lesznek valamivel kapcsolatban. Érdemes most átbeszélni a fontosabb terveket. Belevágni még nem kellene, Szaturnusz, az idő ura ugyanis még türelemre int téged.

SZŰZ

SZŰZ

A Szűzben járó Hold érzékennyé tesz, ám mégis megtalálod az egyensúlyt: lesz ma kedvező és kedvezőtlen fényszög is, szóval pont annyi okod lesz örülni, mint kiábrándulni. Az pedig, hogy félig üres vagy félig tele van a pohár, csak a te nézőpontod kérdése…

MÉRLEG

MÉRLEG

Vasárnap valami új és érdekes történik veled, ami jelenthet izgalmas élményt, programot, de akár azt is, hogy egy találkozás hoz új energiákat az életedbe. Ha még keresed a párodat, lehet ez a találkozás izgalmas flört és szerelem kezdete is.

SKORPIÓ

SKORPIÓ

Vasárnap elégedettség költözik a szívedbe. Csupa kedves ember vesz körül, akik csak neked drukkolnak. Szerencsés vagy, mert a bolygók is téged támogatnak. Ezekután csak rajtad múlik, mire fókuszálsz: a hibákra, vagy a megoldásokra…

NYILAS

NYILAS

Érzelmi ellentéteket szimbolizál egy Hold-Vénusz fényszög vasárnap. Legyél épp ezért mindenkivel, de főleg a pároddal a lehető legtürelmesebb, elnéző és megértő! Így elkerülheted a teljesen fölösleges vitákat, amik megmérgeznék a hétvégédet.

BAK

BAK

Próbálod tartani az előzetes programtervet, de picit megcsúszol az idővel, ami nem is csoda, mert ma van az óraátállítás. Mi lenne, ha ezt az egészet megelőznéd, és nem tábláznád be magad túl sok mindennel? Az ajándékba kapott 1 órát most magadra kéne fordítanod.

VÍZÖNTŐ

VÍZÖNTŐ

Napközben kényelmesen végezheted a feladatokat, ami azért kellemes, mert a saját tempódban haladhatsz. Ám délután már több kedvezőtlen fényszög borzolhatja az idegeidet. Az idő is egyre inkább szoríthat, mert párhuzamosan több üggyel kell foglalkoznod.

HALAK

HALAK

Délután valami nyomaszthat a horoszkóp szerint, és lehet, hogy az idő sürgetését is érzed. Milyen jól jön most a plusz 1 óra, igaz? Jobb lenne, ha kimondanád, megfogalmaznád, mi az, ami aggaszt, mert így más megvilágításba kerül az egész. A Nap és a Hold fényszöge erős intuíciót is hoz.