Labdarúgás, NB III.

12 órája

Rossz formában lévő csapatot fogad a Szolnoki MÁV

Kiesőhelyről várja az NB III. folytatását a délkeleti csoportban a Szolnoki MÁV, amely ezúttal a BKV Előre csapatát fogadja a Tiszaligetben.

Jegesi László

A rendkívül szerencsétlen Tiszakécske elleni veresége után Szegeden is kikapott a Szolnoki MÁV, így ismét kieső pozícióban várja hazai találkozóját.

Szolnoki MÁV, Annus Árpád
Annus Árpád (elöl) és csapata, a Szolnoki MÁV nehéz helyzetből várja a folytatást
Fotó: Mészáros János

Szolnoki MÁV FC (15.)–BKV Előre (10.)

Vasárnap, 13.00

Legutóbb távoli lövések után talált a kapujukba az ellenfél és a meccs fordulópontjainál nem tudott élni a kínálkozó lehetőségekkel Horváth Csaba együttese.

Helyzetük nem túl rózsás, de bizakodásra ad okot, hogy a bajnokság végéig hátralevő tizennyolc találkozó kétharmadát otthon játssza a gárda. A BKV Előre nem verhetetlen csapat, de a remélt győzelemhez nagyon fegyelmezett védekezés és jó helyzetkihasználás szükséges. A fővárosiak nem nyertek a legutóbbi négy meccsükön, ezeken mindössze két pont a mérlegük, különösen idegenben gyengélkednek.

A MÁV keretében Dósa Zsombor biztosan, Kardos Norbert és Demeter Viktor pedig valószínű hiányzó lesz, Pinto Mario azonban már leülhet a kispadra.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában