Labdarúgás, NB III.

15 órája

Presztízsmérkőzés előtt áll a Karcagi SE

Az NB III. Északkeleti csoportjában a Karcagi SE korábbi edzője, Igor Bogdanovics által irányított Cigándot látja vendégül.

Jegesi László

Presztízs mérkőzés előtt áll a Karcagi SE, hiszen korábbi edzője, Igor Bogdanovics csapatát fogadja vasárnap délután, amelyben ráadásul több egykori nagykunsági játékos is szerepel.

Karcagi SE
Varga Attila (feketében középen) és csapata, a Karcagi SE 
Fotó: Pesti József / Forrás: MW Archív

 

Karcagi SE (2.)–Bacsó Beton-Cigánd SE (7.)

Vasárnap 13.00

A hazai gárda két fordulónyi nyeretlenség után győzött ismét a múlt héten, stabil védekezést és jól működő csapatjátékot nyújtva. Ezúttal kilencven percre sikerült kitolni futballjukat, az első félidőben szerzett szép gól után a másodikban küzdeni tudásukról adtak a fiúk tanúbizonyságot.

Az akaratra most is szükségük lesz, ráadásul nyakukon az NB I.-es Kecskeméti elleni kupatalálkozó. Mostani ellenfelük tavaly tavasszal nagyon sima vereséget mért rájuk, az idei eredményeik viszont szélsőséges szereplésről árulkodnak, több hazai döntetlen mellett meglepő idegenbeli vereségek is vannak a palettán.

A karcagiak Hornyák Marcell, Girsik Áron és Győri Ábel játékára sem számíthatnak a vasárnapi találkozón.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában