Ingatlanajánló

2 órája

Hangulatos, nosztalgiázásra kiválóan alkalmas vályogház eladó Tiszaszentimrén

Egy, az 1900-as évek elején épült, mostanra teljes körűen felújított vályogház várja új tulajdonosát. A hangulatos, szintén felújított kemence és a cserépkályha mellett a modern kor vívmányairól sem kell lemondania. A Tisza-tó közelsége és a csendes falusi életstílus adja a ház fő vonzerejét, amely akár állandó lakhelynek, akár hétvégi háznak is tökéletes.

Szoljon.hu

„Eladó Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Tiszaszentimrén egy az 1900-as évek elején épült, klasszikus vályogház. A ház 2022-ben teljes körű felújításon esett át, mely érintette a közműveket, a burkolatokat, a falakat és a nyílászárókat. A telek mérete 1098 négyzetméter, amelyen a 66,6 négyzetméteres lakóházon kívül még számos melléképület található, ezek akár állattartást is lehetővé tesznek. 

vályogház
A ház az 1900-as évek elején épült
Forrás: ingatlanbazar.hu

Az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak, a nagyobbik szobában egy szépen felújított kemence is található, mely az előtérből fűthető. A kisebbik szobában pedig egy gyönyörű cserépkályha segít még otthonosabbá tenni a hideg téli napokat. A meleg vízről egy villanybojler gondoskodik. Az ingatlan bútorozatlanul, de azonnal költözhető állapotban adható át új tulajdonosának.

Az ingatlan bútorozatlanul, de azonnal költözhető állapotban adható át új tulajdonosának
Forrás: ingatlanbazar.hu

Tiszaszentimre egy kedves kis település, 2000 fő alatti lakosságszámmal. A településen minden alapvető közszolgáltatás megtalálható. A település fő vonzereje a Tisza-tó közelsége és a kiváló közbiztonsága. Az ingatlan tulajdoni lapja per és tehermentes. A ház lakhatásra és nyaralónak is kiváló választás.”

A nagyobbik szobában egy szépen felújított kemence is található
Forrás: ingatlanbazar.hu

További lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!