Labdarúgás, NB III.

15 órája

Hazai pályán hangolódik a Tiszafüred a Ferencváros elleni kupameccsre

A Tisza-tó környékén sokan már a jövőhét csütörtöki, Ferencváros elleni Magyar Kupa meccset várják, előtte azonban az NB III. 13. fordulójában a Nyíregyháza második számú csapatát látja vendégül a Tiszafüredi VSE a Lipcsey Elemér Sporttelepen.

Jegesi László

Immár három mérkőzés óta tart a Tiszafüredi VSE nyeretlenségi szériája, ennek pedig mihamarabb véget vetnének a Tisza-tó partján.

Tiszafüredi VSE
Győzelemmel hangolódna a Ferencváros elleni Magyar kupa-meccsre a Tiszafüredi VSe
Fotó: Pesti József / Forrás: MW Archív

Facultas-Tiszafüredi VSE (3.)–Nyíregyháza II. (8.)

Vasárnap, 13.00

A sikertelenebb időszak okai lehettek, hogy a védelem bakikat követ el, elöl pedig nagyon hiányzott legutóbb az ügyeletes mesterlövész, a nyolc találatával a góllövőlista élmezőnyében tanyázó Pap Zsolt. Az utóbbi három mérkőzésen szerzett egy pont és ugyanennyi rúgott gól legalábbis erről tanúskodik, ám elsősorban rajtuk múlik, hogy mikor találják meg az újabb sikerekhez vezető helyes utat.

Közeleg a Ferencváros elleni Magyar Kupa találkozó is, amelyen bizonyára szeretnének tisztességesen helytállni közönségük előtt. Vendégük, a Nyíregyháza második csapata a legutóbbi négy meccséből hármat megnyert, így kellő önbizalommal várhatja az összecsapást. Jó hír, hogy a Pap Zsolt visszatér sárga lapos eltiltása után.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában