Időpontfoglalás

2 órája

Már a laborba is lehet időpontot kérni a jászberényi kórház digitális rendszerében

Új időszámítás kezdődött nemrég az időpontfoglalásban a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban is. Tovább bővült a digitális előjegyzési rendszer, melyben a labor szabad időpontjai is elérhetőek.

Illés Anita

Ahogy arról korábban hírportálunkon is beszámoltunk, elérhetővé vált a digitális időpontfoglalás lehetősége a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban. A napokban arról tájékoztatták a betegeket, hogy bővült a digitális előjegyzési rendszer, így E-beutalóval már a laboratórium szabad időpontjai is elérhetőek. 

digitális előjegyzési rendszer
Már a laborba is lehet előjegyzést kérni a jászberényi kórház digitális előjegyzési rendszerében
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Megkönnyíti a vérvételi időpontok foglalását a digitális előjegyzési rendszer 

Ügyfélkapus azonosítás után az Egészségablak applikációban lehet időpontot foglalni a laborba. Az 1812-es ingyenes hívószámon keresztül hétköznap 6 órától 22 óráig van erre lehetőség. Azonosításhoz szükség van a TAJ számra, névre és születési időre. Papíralapú laborbeutalókkal a korábbi rend szerint kérhetnek időpont a betegek a laborba, hétköznap 13-tól 14.30-ig a 06 30 640 1539-es telefonszámon – tájékoztatott közösségi oldalán a jászberényi kórház. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában