Szoljon podcast

2023.10.04. 18:00

Béres Alexandra is megmozgatja az idei szolnoki egészségnap résztvevőit

Több mint tíz éve rendeznek Családi Egészségnapot Szolnokon. Az idei rendezvényen egyebek között szűrésekkel is várják az érdeklődőket.

Köllő Judit

balról jobbra: dr. Mózer Erzsébet, Fejér Andor és dr. Takács Mária

Fotó: Nagy Balázs

Immáron tizenegy éve, hogy az ősz beköszöntével Családi Egészségnapot tartanak Szolnokon, a rendezvénynek ezúttal a Városi Sportcsarnok ad otthont. Az október 8-án megrendezendő eseményről Fejér Andor alpolgármester, dr. Mózer Erzsébet, a Hetényi Géza kórház rendelőintézetének vezetője és dr. Takács Mária, a MÁV Kórház ortopéd szakorvosa tartott sajtótájékoztatót a városházán. 

– A Családi Egészségnapot népszerűsítő meghívókból is látszik, nem csak maga a plakát, hanem az idei programok is nagyon színesek – mutatott rá Fejér Andor alpolgármester. – Mint mindig, idén is az egészséges életmód, a mozgás és a szűrővizsgálatok fontossága kerül előtérbe a programokon. Délután háromkor például Béres Alexandra tart bemutatót. 

– Az ember az életkor előrehaladtával szembesül azzal, hogy a legfontosabb kincsünk az egészségünk – fejtette ki a sajtótájékoztatón dr. Mózer Erzsébet. – Ezért pedig minden embernek tenni kell, ha teljes értékű életet szeretne élni. A város már tizenegy éve segít abban, hogy ezt az itt élők minél könnyebben megtehessék.

Az október 8-án délelőtt 10-től zajló eseményen gyógymasszázzsal, mentálhigiénés tanácsadással, totyogó tornával, gyermek jógával és számtalan szűrővizsgálattal és tanácsadással készülnek a szervezők. A rendezvényen többek között lehetőség adódik csontsűrűség, szív és érrendszeri, valamint hallásvizsgálatra, de rákszűrésre és tanácsadásra is lehetőséget biztosítanak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában