Kitüntetés

5 órája

Rangos díjat kapott munkatársunk, Daróczi Erzsébet újságíró

A Kézműipar Szolgálatáért sajtódíjjal tüntette ki az Új Néplap és a Szoljon.hu karcagi tudósítóját az Ipartestületek Országos Szövetsége a 32. Magyar Kézművesség Napja alkalmából. Daróczi Erzsébet kolléganőnk csütörtökön, Budapesten vette át a rangos elismerést.

Molnár-Révész Erika

Rangos elismeréssel, a Kézműipar Szolgálatáért díjjal jutalmazta munkatársunk, Daróczi Erzsébet munkásságát az Ipartestületek Országos Szövetsége az idei, Magyar Kézművesség Napja alkalmából tartott rendezvényen, Budapesten. 

Daróczi Erzsébet
A díjat dr. Latorcai János, az Országgyűlés alenöke, Németh László az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) elnöke, valamint Pintér Csaba, a SZMTOI elnöke adta át munkatársunknak. Daróczi Erzsébet a díjat az iparosmesterek munkájának színvonalas bemutatása miatt kapta meg
Fotó: Beküldött fotó

Daróczi Erzsébet kollégánk az iparosok munkájáról is szívesen tudósít 

Az ünnepélyes eseményen elhangzott, a sajtónyilvánosság, a média rendkívül fontos a kézművesek munkájában, melyet minden évben sajtódíjjal ismernek el. 

– Megtiszteltetés volt számomra a díj átvétele, szívből köszönöm azoknak akik felterjesztettek, és érdemesnek találtak erre az elismerésre – nyilatkozta a díj átvétele után kolléganőnk, Daróczi Erzsébet újságíró. Méltatásában elhangzott, munkatársunk az idősebb, de akár a több generációs iparos mestereket és fiaikat, vagy a fiatal szakmunkástanulókat is szívesen mutatja be olvasóinak, emellett képeivel és írásaival tudósít versenyeredményeikről, elismeréseikről is. 



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában