Labdarúgás

2 órája

Füzesabonyban javíthat a Karcag

Az NB III. 12. fordulójában a Karcagi SE két nyeretlen meccs után a kiesőzóna tetején álló Füzesabony ellen térne vissza a győztesek útjára.

Jegesi László

Az elmúlt két meccsen mindössze egy pontot szerzett csak a Karcagi SE csapata az NB III. Északkeleti csoportban. A nagykunságiaknak több betli már nem fér bele, ha szeretnék megtartani dobogós helyezésüket, a javításra pedig jó esélyük van a 14. helyen álló, újonc Füzesabony ellen.

Karcagi SE, Vogyicska Bálint, NB III., labdarúgás
Vogyicska Bálint (labdával) és társai esélyesként érkeznek Füzesabonyba, a Karcagi SE csapatának kötelező a győzelem 
Fotó: Pesti József / MW-archív

NB III. Északkeleti csoport, 12. forduló 

Füzesabony SC (14.)– Karcagi SE (3.)

Vasárnap, 13.00

A Karcag a csoport egyik újonca ellen javíthatja a Tiszaújváros elleni hazai pályán elszenvedett csorbát. Az, hogy csak döntetlent játszott a közvetlenül mögötte tanyázó riválisával, annak volt köszönhető, hogy Varga Attila fiai mindössze egy félidőn át futballoztak jól. Ez már nem először fordul elő velük, így viszont nagyon nehéz győztesen kikerülni egy párharcból. Szeretnének persze ezen változtatni, hiszen céljaik eléréséhez újabb győzelmekre van szükségük. Ellenfelük, a Füzesabony öt vereséggel indította a szezont, majd némileg kiegyenesedve előbb idegenben, majd hazai pályán is begyűjtött egy-egy győzelmet, de még mindig kieső helyen áll. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában