Alakuló ülés

1 órája

Két alpolgármestert választottak Tiszasülyön

Megkezdte a közös munkát Tiszasüly képviselő-testülete. A településen két alpolgármestert választottak, közösen segítik a településvezető munkáját.

Rimóczi Ágnes

Megalakult a képviselő-testület Tiszasülyön. Az új önkormányzati ciklus néhány változást is hoz, többek között két alpolgármestert választottak.

Két alpolgármestert választottak
Az tiszasülyi alakuló ülésen két alpolgármestert választottak 
Forrás: Nagy Richárd Facebook-oldala

A munka kezdetéről a polgármester is beszámolt közösségi oldalán. Ahogy Nagy Richárd írta: lezárult a 2019-2024-ig tartó önkormányzati ciklus és hivatalosan is elkezdődött a következő.

Esküt tettek, egy képviselő lemondott

– Megtartottuk a Tiszasüly Községi Önkormányzat képviselő testületének alakuló ülését, ahol képviselőtársaimmal együtt esküt tettünk – számolt be a polgármester. Eszerint esküt tett: Deákné Pászti Erzsébet, Farkas Anita, Demjén Imre, Vizi Tamás és  Kiszely Szabolcs.

– Kalmár Éva képviselő lemondott képviselői tisztségéről. A Helyi Választási Bizottságnak jeleztük, hogy a választási eredmények szerint soron következő képviselőjelöltet értesítse – közölte a településvezető.

Bizottságot és két alpolgármestert választottak

Ahogy megtudtuk: az alakuló ülésen megállapodtak abban, hogy a képviselő testületen belül egy bizottságot hoznak létre. A Szociális- és Ügyrendi Bizottság elnöke Vizi Tamás, tagjai pedig Deákné Pászti Erzsébet és Demjén Imre lesznek.

A képviselők elfogadták a javaslatom, miszerint a jövőben két alpolgármester segítse a munkámat.

 Farkas Anita és Kiszely Szabolcs tölti be ezt a tisztséget – emelte ki Nagy Richárd, aki hozzátette: ezekkel a változtatásokkal a jövőben hatékonyabb lesz az önkormányzati munka.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában