SZOLNOK

2018.09.30. 18:42

Íme négy parkolási baki, amin Ön is elképed majd

2018 szeptemberének utolsó hete sem múlhat el a parkolási bakik válogatása nélkül. Ismét összejött néhány olvasói fotó, nézzük, most hogyan szabálytalankodtak a közlekedők Szolnokon.

Szoljon.hu

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Forrás: Beküldött fotó

Az első fotó ezúttal a szolnoki Hetényi Géza Kórház egyik parkolójában készült.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Első ránézésre nem tudtuk eldönteni, sírjunk vagy inkább nevessünk. Mindenesetre nagyon mókás, hogyan követik egymás szabálytalanságait a figyelmetlen sofőrök.

Itt csak azt az egyetlen, ám kicsit sem elhanyagolható tényt vették semmibe, hogy az út közepére parkolták autóikat. Oda, ahol normális esetben a sofőrök áthaladnak.

Második képünket az egyik szolnoki szupermarket parkolójában készítették.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Ha a fotón nem is látszik teljesen tisztán, olvasónk levelében rávilágított arra, hogy ez a Porsche egyszerre két mozgáskorlátozottak számára kijelölt parkolóhelyet is elfoglal.

Az erre jogosító kártya természetesen sehol sem látható. Még ha lenne is, ez akkor is durva szabálytalanság.

A harmadik fotó egy sorozatosan elkövetett parkolási bakit örökít meg, mely oly gyakori, hogy akár az összes válogatásunkban szerepelhetne.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Igen, ez bizony a szolnoki piac sorompós parkolójába vezető útszakasz, ahol egyértelműen jelzik a közlekedők számára, itt megállni és várakozni is tilos.

Régen valóban lehetett itt parkolni, de ez mára megváltozott. Sok szolnokit bosszant a tény, de talán ideje elfogadni, hogy ha ide parkolunk, jogosan számíthatunk „mikulás csomagra” a szélvédőn.

Negyedik és egyben utolsó fotónk szintén egy megszokott szabálytalanság a megyeszékhelyen.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

A képet nézve csak néhány másodperccel később vettük észre, hogy a távolabbi autó pontosan ugyanolyan szabálytalanul parkol, mint ez a Seat. Így ezen a fotón kétszer is elmosolyodtunk.

Rendszeres, érthetetlen parkolási baki ez, ráadásul a közlekedők javarészt így kerülnek a legkellemetlenebb helyzetekbe.

Ha Ön is lát hasonló parkolási remeket (nem csak Szolnokon!), ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, ahová továbbra is várjuk a olvasóink fotóit!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában