Kosárlabda

2 órája

Továbbra is nyeretlen a JKSE

Az NB I/B 5. fordulójának nyitómeccsén szoros, izgalmas csatában öt ponttal kikapott hazai pályán a Jászberényi KSE a Nyíregyháza csapatától.

Varga Csaba

A Jászberényi KSE négy forduló után még nyeretlen volt az NB I/B Piros csoportjában, és a Nyíregyháza ellen szeretett volna javítani Puskás Artúr együttese.

Jászberényi KSE, kosárlabda, Nyíregyháza BS, NB I/B Piros csoport
A fehér mezes Jászberényi KSE zsinórban ötödik meccsét is elveszítette
Fotó: Pesti József

 
Jászberényi KSE–Nyíregyháza BS 88–93 (27–31, 17–18, 19–22, 25–22)

Jászberény, 300 néző. V.: Varga Z., Földi L., Utasi B.

JKSE: Dékány 3, KINNEY 24, CSABA GY. 27/12, BOKA-MAGÓ 15/9, Zsók 2. Csere: Pintér D. 14/6, Csomós 2, Oroszi 1, Német Á. Edző: Puskás Artúr.

A JKSE nyeretlenül, míg a szabolcsiak ötvenszázalékos mérleggel várták az összecsapást. Igazi, futok-dobok meccset produkáltak a felek az elején. Rendre a vendégeknél volt az előny, de a berényiek végig ott loholtak a nyakukban. A hajrá ezúttal is nagy izgalmakat hozott, de jobban koncentráló nyíregyházi legénység begyűjtötte idei harmadik győzelmét.

– Elismerésem a Nyíregyházának a megérdemelt győzelméhez – nyilatkozta a lefújás után Puskás Artúr, a jászberényi kosárlabdacsapat edzője. – Minden negyed elején beragadtunk, ezért képtelenek voltunk azt a bizonyos momentumot a javunkra fordítani. Elképesztő energiákat mozgósítottunk, többször is lőtávolon belülre kerültünk, azonban kulcsszituációkban sokat hibáztunk, ami nem fért bele. Dolgozunk tovább, hiszünk benne, hogy előbb-utóbb megfordul a dolgok menete és rálépünk a győztes útra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában