Nívódíjas program

2 órája

A mesék világába repítették a földvári múzeum látogatóit

Bemutatták a tiszaföldváriak nívódíjas múzeumpedagógiai programját. A Tiszazugi Földrajzi Múzeum látogatóit Tündérországba kalauzolták a mesék sokoldalú felhasználásának lehetőségeivel.

Pakainé Pusztai Nóra

Múzeumpedagógiai Nívódíjat vehettek át a Tiszazugi Földrajzi Múzeum és a tiszaföldvári nevelési- és oktatási intézmények pedagógusai. A szakma egyik legrangosabb elismerését a Petőfi Irodalmi Múzeumban adták át.

nívódíjas program Tiszaföldvár
Bemutatták a nívódíjas múzeumpedagógiai programot Tiszaföldváron
Forrás: Tiszazugi Földrajzi Múzeum Facebook-oldala

A tiszaföldvári csapat munkájával ismerkedhettek meg az érdeklődők a Gyertek velem Tündérországba! elnevezésű programon a minap. A délután a Kossuth Lajos Általános Iskola Csiribiri Bábcsoportjának fellépésével kezdődött. 

A Tiszazugi Földrajzi Múzeum közösségi oldalán közzétett beszámolóból megtudtuk, a forgatókönyvet Gulyás Mónika, a bábcsoport vezetője írta. A mesékhez kapcsolódó programokat Béres Mária és Lipcseiné Brlás Márta mutatta be, Rojkóné Székely Terézia az óvodai alkalmazhatóságról beszélt. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!