Magazin

2014.12.08. 13:35

Taroszkóp

Címkék#EZONA

A tarot „beszédes” lapjainak heti útmutatója a 12 csillagjegy számára December 8. – December 14.

Nagy Éva

A Tarot Kis Arkánum- Érmék lapok a gyarapodásról mesélnek. Fizikai és lelki egészségünk, önértékelésünk, anyagi helyzetünk változásai, a számunkra értékes dolgok- ezek tartoznak többek között az Érmék lapok jelentéskörébe.

Kos: Érmék Kilences- Erős immunrendszer, ellenállóképesség, belső gazdagodás - a külvilágból érkező elismerés, és pozitív impulzusok az egészségére is jó hatással lesznek, az önbizalma növekedésével életereje is gyarapodik. Az Érmék Kilences az anyagi szerencse kártyája, váratlan, nagy bevétel-nyeremény, örökség, vagy ajándék várható. Új irányokat, külső-belső fejlődést, hirtelen szerencsét jelent. Nem csak anyagi helyzetének fellendülését jelzi elő, arra is utal, hogy olyan élményekben lesz része, mely által lelkiekben-érzelmekben is gazdagodhat.

Bika: Érmék Hetes- Talán régóta tartó, - vagy nem rég kialakult, de elhúzódó betegség teheti próbára a türelmét. Ne keseredjen el, a gyógyulás folyamata már elkezdődött, de legyen elővigyázatos, ha nem pihen eleget, visszaeshet. A lap a türelem fontosságára hívja fel a figyelmet. Lassú, de biztos fejlődés várható, mikor megfontoltan kell haladni előre. Lehet, túlságosan beleragadt a múltjába- annak babérjain ücsörög. Ezzel viszont lemarad a jelen történéseiről, és a jövő lehetőségeiről! Ne nosztalgiázzon, hanem lásson neki új tervek kidolgozásának-

Ikrek: Érmék Lovagja-  Ez a hét alkalmas arra, hogy időtálló értékeket teremtsünk, és hosszú távra ható eredményeket érjünk el- legyen szó munkáról,  párkapcsolatról, egészségünkről. Érdemes belevágnia egy vállalkozásba, könnyebben találhat munkát, és támogatókra lelhet céljai eléréséhez. Kereskedelmi, - és kézműves tevékenységek különösen támogatottak ebben az időszakban.

Egy megbízható, felelősségteljes ember személyében komoly támogatóra lelhetünk anyagi helyzetünk fellendítésében, jövőnk megalapozásában. Vigyázzon, hogy ne hajtsa túl magát, ne robotoljon, hanem fogadja el a felkínált segítségeket.

Rák: Érmék Ötös- Fogékonyabb a betegségekre, immunrendszere most erősítésre szorul. Ha negatívan áll hozzá a dolgokhoz, sokat panaszkodik, morgolódik, a betegségek is könnyebben megtalálják Az Érmék Ötöse a krízis, a nélkülözés és a bizonytalanság kártyája. Nem a valóságban bekövetkező problémákat jelzi előre, inkább azt mutatja, hogy önbizalmunk gyenge lábakon áll, és a külvilág felé is bizalmatlanul fordulunk. Új kihívások elé nézünk, mert az eddigi állapotok tovább nem fenntarthatóak. Ideje elhagyni az ismert partokat, és új irányba indulni. Alkalmas az időszak a vállalkozásra, utazásra, költözésre.

Oroszlán: Érmék Négyes. A lap a túlzott biztonságigény, függőségre való hajlam, birtoklási vágy veszélyeire figyelmeztet. Mintha szeretné megállítani az időt, és kézzel-lábbal hadakozna a változás ellen- még ha a jelenlegi helyzet nem is boldogítja! A túlzásba vitt elővigyázatosság, az örökös biztonsági játék kizárja a kellemes meglepetéseket, friss energiákat, fejlődést az életéből. Nem csak anyagi javakhoz, hanem emberekhez, elképzelésekhez, pozícióhoz, helyzethez való túlzott ragaszkodásra is figyelmeztethet a kártya. Általában ez a magatartás vezethet a Tarot Torony lapjához, amivel együtt összeomlik minden, amihez annyira ragaszkodtunk. Arra szólít fel a kártya, hogy engedjen el mindent, ami már elavult az életében, ami visszahúzza, és nem hagyj,a hogy fejlődjön, gondolja át, mihez ragaszkodik rögeszmésen.

Szűz: Érmék Királya- Az üzleti lehetőségek, sikerek lapja. Szerencsésen rendezheti pénzügyi problémáit, erőfeszítéseit siker koronázza, ha most akar munkahelyet váltani, vagy munkahelyén szeretne előrébb lépni. Azt üzeni, hogy nehéz feladatok állnak a kérdező előtt, amelyekhez minden erejére szüksége lesz. Most nem az érzelmek, álmok, kívánságok időszaka van, hanem a tetteké. A lap arra figyelmeztet, hogy ne ragaszkodjon makacsul a véleményéhez, hallgassa meg másét is, lesz valaki, akitől olyan tanácsot kaphat, mely alapjaiban változtathatja meg az életét. Olyan partnerrel ismerkedhetnek meg az egyedülállók, aki érzéki természetű, megbízható, de kissé túlságosan anyagias.

Mérleg: Érmék Apródja- Remek időszak a babaprojektekhez, illetve most minden a kondíciója javításáért, testi egészségéért tett erőfeszítés sikeres lesz- fogyókúra elkezdése, sportolás, életmódváltás. Ez a lap az utunkba kerülő lehetőségekről, új impulzusokról szól. Konkrét javaslatra számíthat valakitől- állás-, vagy párkapcsolati kérdésben, vagy egészségének javításával kapcsolatban. Megismerkedhet valakivel, aki befolyásos pozícióval bír, és segítheti Önt karrierjében. Érdemes továbbképzésen, tanuláson gondolkodnia. Pároknak gyermekáldást jelezhet a lap, egyedülállóknak pedig fiatalabb, életvidám, dinamikus partner megjelenését.

Skorpió: Érmék Királynője- Most könnyebben feljönnek a plusz kilók, de ezek épp a megfelelő helyekre kerülnek… Energiából is többet tud felvenni, és hasznosítani, mint egyébként. A nők most ellenállóbbak az őket érintő betegségekkel szemben, illetve sikeresebb ezek gyógyítása. A férfiak pedig szokatlan érzékenységet tapasztalhatnak magukban, és könnyebben megértik a környezetükben levő nőket.

Az önállóság fontosságára hívja fel a lap a figyelmet. Ha Ön hajlamos másoktól várni a megoldást, vagy másokra tenni a felelősséget, akkor itt az ideje, hogy kezébe vegye a saját életének irányítását, és szembenézzen a problémáival. Lehetősége lehet több pénzt keresni, egy befolyásos hölgy segítségével.

Nyilas: Érmék Tízes ((Kiemelt jelentősége és fontos mondanivalója van annak a lapnak, mely adott jegynél rendszeresen megjelenik a kirakásokban. Ez a helyzet a Nyilas és Érmék Tízes párosával, mely a korábbi Taroszkóp készítésekor ugyanígy párba került.)

A héten érdemes sorsjegyet vennie, vagy lottóznia-, ha nem nagyravágyó, és kapzsi, akár több kisebb nyeremény is ütheti a markát. Üzleti-pénzügyi sikerek előrejelzője, mikor a családnak, vagy jó barátoknak nagy szerepe lesz az anyagi helyzetének javulásában-, ne felejtse el tehát megköszönni a segítséget azoknak, akik Ön mellett álltak a legnehezebb időkben is.  Az érzelmek gazdagságának lapja is, utalhat tehát szeretetben gazdag kapcsolat kialakulásának lehetőségére, olyan emberrel való megismerkedésre, akinek arany szíve van. Mivel a gyarapodás lapja, így gyakran gyermekáldás előrejelzője is, illetve olyan hetet jelez, ami a régóta hiába próbálkozó pároknak is sikert hozhat.

Bak: Érmék Ásza- A remek fizikai, -és szellemi kondíció nagyobb terhelhetőséget eredményez. Most lehetősége van minden téren maradandót alkotni – termékenység a maximumon. Új kezdetek- Új kapcsolat, munkalehetőség, gyógyulás, régóta megoldatlan problémákra születhet remek megoldás! Ha családi viszályok elszenvedője volt, itt lesz az esély a békülésre. Közelebb kerülhet valakihez, aki eddig távolságtartóan viselkedett Önnel. Alapvetően a lehetőségek kártyája, mikor minden megvalósulhat, amire vágyik, ha hajlandó tenni érte. Régóta halogatott döntésnél hallgasson a belső hangra. Kitűnő időszak vállalkozás indítására.

Vízöntő: Érmék Kettes- Ha úgy érzi, hogy jó ideje egy helyben toporog, nem fejlődik, nincs előrelépés a dolgaiban, akkor el kell rajta gondolkodnia, hogy a súlytalanság állapota után nem kellene-e végre nekifogni szándékai megvalósításának. Több választás között őrlődhet, és ez lelkiállapotára, lelki egészségére is kihathat. Ha túl sok hang húzza sok irányba, meghasonlás lehet a vége, és a lelki egyensúly felbomlása. Ha képtelen dönteni, írjon listát pro- kontra, hogy helyesen tudjon választani a lehetőségek közül. Ha még így sem megy a döntés, fogadja el, hogy még nincs itt az ideje, és lazítson.

Halak: Érmék Hármas- A „nagytakarítás” ideje. Szabaduljon meg káros szokásaitól, most tegye le a cigit, alkoholt, egészségtelen ételeket, mert most meglesz a kellő lendület, és lelkierő, hogy tartós eredményeket érjen el és ne essen vissza.

A sikeresen letett vizsgák kártyája- legyen szó tanulmányokról, párkapcsolatról, munkáról, önismeretről- Ön feljebb lép, és közelebb kerül régóta áhított célja eléréséhez. Tesztelje magát, próbáljon ki valamit, amitől eddig ódzkodott, legyen vakmerő, és ne hallgasson azokra a hangokra, amik vissza akarják tartani egy lépés megtételétől. Most lezárhat egy régóta halódó kapcsolatot- elég ereje lesz hozzá. És amint megteszi, látni fogja, hogy csak így fejlődhet.

December 8. – December 14. Nagy Éva -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!