Labdarúgás

2024.08.29. 08:22

Hátrányból állt fel a Karcag

A karcagiak a mérkőzés hajrájában hátrányból fordították meg az állást, és megérdemelt győzelmet arattak.

Jegesi László

Az Eger ellen kiválóan sikerült stadionavató után mindenki eredményes szereplés folytatását várta. A DVTK második csapata akár jó alanynak is bizonyulhatott ehhez, ráadásul a hazai együttes a kupában is menetel előre. Győzelemre készült tehát Varga Attila gárdája, a célt pedig végül teljesítette is. A mérkőzés hajrájában hátrányból fordították meg az állást, és megérdemelt győzelmet arattak.

Karcagi SE
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

Karcagi SE–DVTK II. F4R 3–1 (0–1)

Karcag, 600 néző, vezette: Nagy Attila László (Aczél T., Hovanecz M.)

Karcag: Fedinisinec – Győri, Szabó K., Fábián, Szakács – Sághy, Vogyicska (Bernáth 90+2.) – Székely D. (Girsik 78.), Szűcs K. (Talpalló, a szünetben), Nagy Zs. (Maruscsák, 78.) – Constantinescu (Györgye, 60.). Edző: Varga Attila.

Gólszerzők: Szakács L. (54., 90+6.), Maruscsák (90.), ill. Fekete V. (38.)

A fizikálisan erős játékosokból álló vendégek – különösen az első félidőben – nagyon megnehezítették a karcagiak dolgát. Remek iram jellemezte az első félidőt is, de akkor még több helyzetet elhibázott a Karcag. Nem úgy a fiatal miskolci gárda, aki egyetlen valamire való helyzetéből gólt ért el. A második felvonásban sem változott a játék képe, de az egyenlítés után csak a mérkőzés utolsó perceiben sikerült bevinni a mindent eldöntő találatokat Varga Attila együttesének. Győzelmük azonban nem érdemtelen, hiszen az egész mérkőzésen sokat tettek ennek eléréséért.

Varga Attila: – Örülök, hogy ismét sokan kilátogattak a mérkőzésre. A nagyszerű hangulatú találkozón két jó csapat játszott, remek iramban. Eseménydús volt a meccs, azt hiszem mindenki jól szórakozhatott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában