Verseny

2024.06.29. 14:20

Tanárok erőpróbáját rendezték meg a homoki Révayban

A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetségének vármegyei szervezete több mint tíz éve rendezi meg a tanárok, munkatársak, intézményi dolgozók, nevelők részére szervezett játékos és vidám sport és szabadidő-napot. A rendezvénynek öt éve a homoki Révay György EGYMI, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium ad otthont.

Pakainé Pusztai Nóra

Tanárok, munkatársak, intézményi dolgozók, nevelők versenyeztek a homoki Révay György EGYMI, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégiumának arborétumában és sportpályáján a minap. A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetségének vármegyei szervezete sport és szabadidő-napot tartott Tiszaföldváron. A helyieken kívül nyolc csapat versengett a felaladatokban.

tanárok, erőpróba
Számos sportágban remekelhettek a tanárok és a dolgozók
Forrás: Földvári Hírlap

– A közös aerobic bemelegítést követően a résztvevők egyéni és csapatsportokban, játékokban mérhették össze tudásukat és ügyességüket, erőnlétüket. Egyebek mellett labdarúgás, kézilabda, íjászat, darts, céllövészet, sakk, rejtvényfejtés , helyből távolugrás, futás és súlylökés várta a bátrabbakat – sorolta Dobróka András, a Földvári Hírlap szerkesztője.

A megjelenteket Szabó Mihály, a Révay György EGYMI intézményvezetője köszöntötte, majd a napot Auner Zoltán, a FODISZ vármegyei elnöke nyitotta meg. A házigazdák finom ebéddel kedveskedtek a versenyzőknek, majd tombolahúzást tartottak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában