Hajszálon múlt a tragédia

2024.06.27. 17:23

Vérfagyasztó előzést mutatott be egy kamionos Karcagnál - videóval!

Kis híján tömegszerencsétlenséget okozott egy kamionos Karcagnál a 4-es főúton.

Rózsa Róbert

Ámokfutó kamionos tűnt fel a 4-es főúton, Karcagnál. Végzetes lehetett volna tette

Fotó: Képernyőfotó / Youtube

Mindenki menekült előle – nagyjából ez állapítható meg arról a kamionosról, aki kedden hajszál híján tragédiát okozott a 4-es főúton, Karcag és Püspökladány között. Az esetet egy arra közlekedő autós rögzítette és osztotta meg a Budapesti Autósok Youtube-csatornáján.

kamionos, előzés, Karcag
Ezt látta a hátsó kamera: a kamionos csak a többi autós ébersége miatt nem okozott tragédiát
Fotó: Képernyőfotó / Youtube

A felvételen az látható, hogy az előzni igyekvő kamionos csak azért nem okozott óriási bajt, mert az általa előzött autó és a szemben érkezők is lehúzódtak az útról, így éppen elfért közöttük. A videó feltöltője megjegyezte, kisebb anyagi kár keletkezett. Azt pedig a csatorna kezelői tették hozzá, hogy a felvételek alapján látható, hogy ennek ellenére is kis híján ráfutásos balesetet okozott a kamionos.

Az eset kapcsán érdeklődtünk a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányságnál. Válaszuk szerint a rendőrség a felvétel alapján vizsgálhatja az eset körülményeit és kezdeményezhet eljárást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában