Elismerés

2024.06.29. 16:00

Semmelweis Nap: Kunszentmárton kiemelkedő egészségügyi dolgozóit köszöntötték

Semmelweis Nap alkalmából köszöntötték az egészségügyben és a szociális ágazatban dolgozókat Kunszentmártonban a minap. A hagyományos rendezvényt a városházán tartották.

Pakainé Pusztai Nóra

Ismét elismerték a tiszazugi város egészségügyi intézményeinek és a szociális ágazat legkiemelkedőbb dolgozóit. A Semmelweis napi ünnepséget a városházán tartották a minap. Wenner-Várkonyi Attila polgármester a település közösségi oldalán leírta, ünnepi beszédet mondott Füzesiné Németh Margit Zsuzsanna. A műsorban közreműködött Enyedi Gáborné, Krokavecz András és Bozsik Márton, a helyi zeneiskola tanárai.

Semmelweis Nap alkalmából ismerték el az egészségügyben és a szociális ágazatban dolgozókat Kunszentmártonban
Fotó: Kunszentmárton közösségi oldala

– Polgármesteri elismerésben részesült Komáromi József, az Országos Mentő Szolgálat Kunszentmártoni Mentőállomásának gépjármű vezetője, Kövér Nóra, az OMSZ Kunszentmártoni Mentőállomásának mentőtisztje, aki a Karcagi Ügyelet telephely-vezetői pozícióját is betölti, D. Kiss Zsolt, az OMSZ Kunszentmártoni Mentőállomásának vezetője, Szilágyi János, az OMSZ Kunszentmártoni Mentőállomás nyugalmazott mentőtisztje, valamint Tóth Lenke, aki hosszú éveken át vezette a Magyar Vöröskereszt Kunszentmártoni Terület Szervezetét – sorolta a város vezetője.

Kunszentmárton Város Egészségügyi és Szociális Díját idén dr. Szabó Lúcia fogorvos kapta, aki közel 50 évig végezte magas színvonalon fogorvosi munkáját a lakosság megelégedésére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában