GYÖNYSZEMEK

2018.05.13. 18:31

Folytatjuk! – nem fogyunk ki a szabálytalan szolnoki parkolásokból

Az elmúlt hetekben megrendezésre került események, mint például a majális vagy a városi ballagás Szolnokon, sokaknak különösen nagy közlekedési nehézséget okozott. De parkolásit biztosan. Ezt bizonyítják ugyanis a frissen beérkezett olvasói fotók a szabálytalan szolnoki parkolási rovatunkban.

Szoljon.hu

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Forrás: Beküldött fotó

E heti válogatásunkban szinte kizárólag olyan képeket mutatunk meg, melyekbe nehezen, vagy csak erőltetve lehet belekötni.

Az öt kiválogatott fotót ugyanis nem lehet megmagyarázni, maximum nemtörődömséggel, esetleg azzal a rövid felmentő mondattal, miszerint: „Csak öt percre állok meg.”

Első fotónk kapásból kiverte nálunk a biztosítékot. A fotó a szolnoki Praktiker parkolójában készült.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Forrás: Beküldött fotó

Hát, erre aztán tényleg nincs mentség. Kíváncsiak vagyunk, vajon mi játszódhatott le a sofőr fejében, amikor keresztben elfoglalt két, mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhelyet.

Rejtély.

Második fotónknál szemfüles olvasónk annyit megjegyzett, hogy a kép a városi ballagás idejében készült Szolnokon.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Forrás: Beküldött fotó

Nem, mintha ez magyarázat lenne a fenti példára.

A két autó minden lehetséges útvonalat elzár, ami azt a célt szolgálná, hogy ki- és behajtsunk a kapun. Még bringával is nehezen jutnánk át. Önök szerint erre mi lehet a mentség?

A harmadik képet pár héttel ezelőtt készítette olvasónk a szolnoki Verseghy parknál.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Forrás: Beküldött fotó

Nem is fűznénk hozzá túl sokat. Mivel az esti órákban készült a fotó, a Porsche Panamera sofőrje biztosan úgy gondolta, nem volt senkinek sem útban, de ez akkor is szabálytalan. Akárhogy is nézzük...

A negyedik fotónk egy hasonlóan kirívó szabálytalanságot tár a szemünk elé.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Forrás: Beküldött fotó

A kép a szolnoki Széchenyi városrészben készült, a Lidl parkolójában.

Rengeteg ilyen példával találkozunk a beküldött fotók között és a való életben egyaránt. Látva ezeket pedig egyre csak nő a kérdőjel a fejünkben, hiszen komolyan érthetetlennek tartjuk, miért kell keresztben elfoglalni két-három parkolóhelyet, amikor az egész placc kong az ürességtől.

Kinek van ötlete?

E heti válogatásunk utolsó fotóját a szolnoki Bercsényi utcában lőtte olvasónk.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Forrás: Beküldött fotó

Jól látják, ez a városi terepjáró a járda kellős közepén parkol. Mivel látszik a fotón, hogy utánfutót rögzítettek a járműre, valószínűleg az a mentség, hogy éppen költöztetnek, vagy valamilyen bútor szállítására készülnek.

A babakocsit toló édesanya, a bringázó kisgyermek és a kerekesszékkel közlekedő ember pedig mehet a fűbe vagy az úttestre...

Ha Ön is lát hasonló parkolási remeket, ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, továbbra is várjuk olvasóink fotóit. Egy hét múlva jövünk a következő adaggal!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában