Szoljon podcast

2023.09.19. 17:46

Uj Darinka: Huszonhat éves a FitKid, én huszonöt éve vagyok benne

Uj Darinka, a New Top Talent Sportegyesület vezetőedzője a Szoljon.hu legújabb podcastjében mesél többek között arról is, hogy egyesületből tizenöt versenyző kvalifikálta magát az őszi Európa Kupára.

Daróczi Dorottya

Vendégünk: Uj Darinka, a New Top Talent Sportegyesület vezetőedzője

Fotó: Nagy Balázs

A New Top Talent Sportegyesület a szolnoki sportágak kínálatának szerves részét alkotja. De mégis miért? Uj Darinka, a New Top Talent Sportegyesület vezetőedzője a Szoljon.hu legújabb podcastjében beavatja a hallgatókat eme mozgásforma érdekességeibe, titkaiba és sikereibe, mivel az egyesületből tizenöt versenyző kvalifikálta magát az őszi Európa Kupára.

– Az elmúlt tizenegy évben nyolcszor kaptuk meg a legeredményesebb egyesület címet, amire nagyon büszkék vagyunk! – dicsekedett Darinka.

Az egyesület gőzerővel készül az őszi Európa Kupára, ahová tizenöt versenyző kvalifikálta magát, viszont csupán tizenhárom sportoló mutatja meg végül tehetségét.

A FitKid az egy életforma 

– többször hangsúlyozta a vezetőedző.

De hogy pontosan mit ért ezalatt, miért hasznos a fiatalok számára ez a mozgásforma, és mi a titka az egyesület sikereinket? Hallgassák meg legújabb adásunkat és fény derül a válaszokra! A Szoljon.hu legújabb vendégét Uj Darinkát, a New Top Talent Sportegyesület vezetőedzőjét Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő kérdezte.

A podcast megtalálható a Szoljon.hu Youtube- és Spotify-csatornáján is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!