Hirdetés

2024.07.29. 08:00

Végezd el EZT, és akár a világ legnagyobb divatkifutóira is eljuthatsz!

A világ leghíresebb divatkifutóin végigsétálni mindössze fél perc. Ám az odáig vezető utat bejárni ennél jóval hosszabb időbe telik. Válaszd a legjobb ugródeszkát, iratkozz be a EuropeFace Ügynökség egyéves nemzetközi modell mentorprogramjába, és adj esélyt magadnak, hogy te lehess a következő világhírű szupermodell!

PR cikk
 

Ne dőlj be az utcán felfedezett csinos lány meséjének, akit egyik napról a másikra a legnagyobb tervezők ruháiban vonultattak végig a világ kifutóin! Előképzettség, némi rutin – no szerencsés adottságok nélkül modellkarriert építeni a világ egyik pontján sem lehetséges.

Tanuld ki a modellszakmát iskola mellett!

Helyette próbáld ki magad a 14 éve sikerrel működő EuropeFace ügynökség országos beiratkozású, egyéves nemzetközi modell mentorprogramjában:

– tanuld meg a szakma alapjait suli mellett (havi két, suli utáni találkozással)
– közben bátran próbáld ki magad hostessként, fotómodellként (a EuropeFace nem köt veled kizárólagos szerződést, bárhol próbálkozhatsz)
– lesd el a szakma fortélyait, ismerd meg buktatóit,
fashion vagy commercial modellként kerülj be egy olyan komplex szolgáltatást nyújtó ügynökség adatbázisába, ahonnan a divat mellett akár szépségverseny-, a reklám- és a filmes világba is eljuthatsz!

Amit kapsz

elméleti ismeretek, melyeket 70 százalékban online is elsajátíthatsz (szakmai angol, jogi- és pénzügyi ismeretek, külföldi menedzsment felépítése, social média tudatos használata, egészségtudatos életmód, és még sok minden más). Így az ország bármely pontjáról jelentkezhetsz.
gyakorlati képzések (kamera előtti- és kifutón való mozgás (catwalk), szerződéskötési ismeretek, hivatalos levelezés)
– a képzés végén profi fashion fotósok által készített, saját nemzetközi színvonalú portfólió, amellyel önállóan felkeresheted a hazai- és külföldi divatügynökségeket is
pénzkereseti lehetőség: akár már a képzés ideje alatt vállalt munkáiddal pénzt kereshetsz. A program végén biztosan bekerülsz az ügynökség adatbázisába, hiszen csak olyan jelölteket vesznek fel a programba, akik megfelelnek a divatvilág kritériumainak
– esélyt arra, hogy önállóan tudj boldogulni a hazai és a nemzetközi ügynökségeknél is (filmes és színházi statiszta, social média, reklámfilm és -fotózás, divatfotózás)
– amennyiben külföldi ügynökségtől kapsz szerződési ajánlatot, nem kell aggódnod, a költségeket minden esetben a külföldi partner állja. Kalandra fel! 
– Az EuropeFace a képzés után sem engedi el a kezed: továbbajánl, tanácsokkal lát el téged

Jelentkezz, ha….

– 14-26 év közötti lány vagy fiú vagy
– középiskolás vagy egyetemista
– arányos, vékony testalkatú
– szép, különleges vagy karakteres arcod van

Jó, ha tudod

Kitartás, rugalmasság, nyelvismeret nélkül a modellszakmában nehéz az élmezőnybe kerülni, az viszont jó hír, hogy ha a kezdeti magabiztosság és önbizalom hiányzik belőled, az EuropeFace ennek megszerzésében is segít!

Amit csak a EuropeFace tud
A EuropeFace Modell- és Hostess Ügynökség eddig több mint száz modellt indított el a divatvilág nagyvárosaiban; fiúk és lányok vonulhattak végig többek között a milánói, bécsi, szingapúri divatbemutatókon. A számos világmárkával együttdolgozó ügynökség tevékenysége szerteágazó, fő profilja – a nemzetközi modell mentorprogramja mellett– a rendezvények szervezése, a modellek és hostessek kiközvetítése, modellfotózások, -forgatások szervezése. Ilyen komplex szolgáltatást nyújtó ügynökséget keresve sem találni az országban.

Vágj bele életed nagy kalandjába, jelentkezz Te is!
Részletes infók: europeface.com/hu/mentor-program
Regisztráció: europeface.com/hu/regisztracio
E-mail: [email protected]
Telefon: +36 30 691 0566
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában