Jászkunság

2024.07.26. 14:33

Célegyenesben a Prima díj várományosai

Lezárult a szavazás első szakasza, ezzel véglegessé vált, hogy ki az a 10 jelölt, tíz kategóriában, akik esélyessé váltak a Prima Díjak elnyerésére.

PR cikk

A Prima Primissima Alapítványt 2003-ban hozta létre Demján Sándor. A rangos elismerést, valamint a vele járó támogatást a tudomány, művészet, sport, oktatás és ismeretterjesztés terén kiemelkedő munkát végző jelölteknek ítélik oda. Az alapítvány 2005-ben egészült ki a területi Prima díjak rendszerével, amely a szűkebb környezet kiválóságait ismeri el.

Prima
 

Köszönet tehát az alapítóknak, a versenyt most is, mint mindig, nagy érdeklődés kíséri. Ráadásul újabb fordulóponthoz érkeztünk, a szavazás 2. szakaszához!

A második szakasz szavazásának printfordulója 2024. május 23-án indult és augusztus 31-ig tart, a szelvények beérkezési határideje: augusztus 31. A teljesen kitöltött szavazószelvényt postai úton a VOSZ címére (5000 Szolnok, Óvoda út 2.) lehet postán elküldeni, személyesen pedig az Új Néplap szerkesztőségében (5000 Szolnok, Mészáros Lőrinc utca 2.) lehet leadni.

A második szakasz online fordulója 2024. augusztus 1-je 12 órától augusztus 31-e 12 óráig tart. Online a prima.szoljon.hu oldalon lehet szavazni, egy e-mail címről egy jelöltre ugyanazon a napon csupán egyszer, a verseny tisztasága miatt. Több jelöltre viszont voksolhatnak a szavazók ugyanazon a napon, ha a Prima Díjra több kiválóságot is érdemesnek tartanak.

Az összesített print és online szavazatok alapján 3 fő nyer Prima Díjat, illetve további 2 fő Prima Különdíjban részesül. A Prima Díjasok fejenként ezévtől nettó 2 000 000 Ft-tal lesznek gazdagabbak, a különdíjas és a közönségdíjas jutalma pedig fejenként nettó 500 000 Ft. A nyertesek személyére a VOSZ által szervezett díjátadó ünnepségen derül fény.

A díjátadó ünnepséget 2024. szeptember 16-án 18 órakor rendezik a Szolnoki Szigligeti Színházban.

Nagy tehát a tét, 10 kiváló személyiség van versenyben a díjakért! Szakterületükön kemény munkával érték el sikereiket és valamennyien megérdemelnék az elismerést. Segítsen Ön is dönteni, szavazzon akár többször is!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában