A Kísértés

2024.09.07. 12:30

A szolnoki Kovács Máté is próbára teszi a hölgyek hűségét A Kísértés című realityben

Visszatért a képernyőre a nagysikerű reality. A TV2-n A Kísértés című műsor következő részeiben a szolnoki Kovács Máté is feltűnik. A fiatal testépítő arról is mesélt, hogy számára milyen az ideális nő.

Pakainé Pusztai Nóra

Thaiföld, állandó napsütés, pálmafák, luxusvilla. A TV2-n visszatérő A Kísértés című reality korábban már belopta magát a nézők szívébe. Idén két villában 4 pár teheti próbára kapcsolatát, a kísértők között helyet kapott a szolnoki Kovács Máté is. A fiatal testépítő, fitness edzőt mindig is érdekelte a média és a celebvilág.

Kovács Máté
Forrás: Facebook.com / Kovács Máté

– Rengeteg ismerősöm van ebben a körben. Már első hallásra érdekesnek ítéltem a sztorit. Szingliként válogattak be. Arra voltam igazán kíváncsi, hogy a korosztályomban léteznek-e még olyan hölgyek, akik kitartanak a párjuk mellett és megvan bennük minden olyan tulajdonság, ami imponáló. Persze azért az egzotikus környezet is igen kecsegtető volt – mesélte. Hozzátette, nem tervezte, hogy kapcsolatokba rondít bele.

Ha vannak olyan párok, akik kitartanak, akkor még van remény, hogy olyan hosszú, és boldog házasságom lehet egyszer, mint a szüleimnek

– emelte ki. 

A Kísértés szolnoki szereplője elmesélte, milyen számára az ideális nő

Ugyan még csak alig múlt harminc, de még nem találta meg az igazit. 

– Az én generációmban egy randin tízből nyolc férfi azokba a kérdésekbe fut bele, hogy mennyit keres, és mi a foglalkozása. Nekem más vágyaim vannak: fontos, hogy egy nő adjon magára, mind külsőleg, mind belsőleg. Szeretem, ha egy nő ápolt és sportos. Nem arra gondolok, hogy cicababa, de ne az jöjjön le róla, hogy műnő – fejtette ki. – A humor is elengedhetetlen, én ugyanis a fontos helyzetekből is tudok viccet csinálni.

A castingon a főzés témaköre is felvetődött.

– A válogatón azt mondtam, ha tudnak nekem egy olyan nőt mutatni, aki főz, mos, takarít és helyén van az értékrendje, akkor engem megvettek – tekintett vissza. 

Napról napra egyre izgalmasabb kalandokra számíthatunk

Az, hogy Máté milyen kalandokba keveredik, a következő napokban kiderül. Ami biztos, hogy minden rész váratlan fordulatokat tartogat, ami odaszögezi a nézőt a televízió elé.  

– Olyan helyezetekkel álltam szemben, ami itthon nincs. A hétköznapokban éjjel nappal rohanunk, ezek ott ki voltak zárva, szabadabban gondolkoztam és a valós önmagamat mutathattam, hiszen nem volt a társadalom által elvárt megfelelési kényszer – hangsúlyozta.

Minden nap történik valami izgalmas, vagy olyan, amin érdemes elmerengeni.   

A Kísértés, a párok próbája új részei hétfőtől csütörtökig 21.30-kor kerülnek képernyőre a TV2-n.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!