Hirdetés

2024.07.23. 15:18

A szerszámtartó fal részei: mire lesz szükséged?

A szerszámtartó fal rendkívül hasznos része lehet bármelyik garázsnak, kerti tárolónak, kisháznak. Segítségével rendezettebbé válhatnak a munkafelületek, ráadásul az eszközök is könnyebben elérhetők. Hogy maximális kényelemben dolgozhass az éppen aktuális projekteden, íme, milyen részekre lehet szükséged!

PR cikk

Forrás: rawpixel.com

Hátlap

Minden szerszámtartó fal a perforált lemezből kialakított hátlappal kezdődik. Ezt egyenesen a falra kell rögzíteni és azt az alapot biztosítja, amelyre az egyéb kiegészítők kerülnek. Nagyon fontos, hogy megfelelő felületre, megfelelő módon rögzítsd fel a lapot, hiszen ennek kell majd elbírnia a teljes szerszámos ládád súlyát!

Tartólécek

A tartólécek olyan kiegészítők, amelyeken egymáshoz hasonló eszközöket tárolhatunk. Léteznek csavarhúzók, fúrószárak, vagy reszelők és kézi fűrészek számára létrehozott darabok, amelyekkel ezeket a könnyen összekeveredő szerszámokat is könnyedén rendszerezheted. Ezeket a darabokat érdemes a szerszámtartó fal alsó felére felszerelni, hiszen a róluk lelógó eszközök sok helyet foglalhatnak – ha felülre kerülnek, azzal értékes teret vesznek el hátlapból.

Polcok, sínek

A polc sínek és a rájuk akasztható polcok azoknak az eszközöknek a legjobbak, amelyek egyébként nehezen rendszerezhetők, még egy szerszámtartó fal esetén is. Bár tény, hogy kevésbé rendszerezett tárolást tesznek lehetővé, mint például egy tartóléc vagy akasztó, azonban nem mindegy, hogy a teljes ládádban kell keresgélned vagy egy kisebb méretű polcon!

Akasztók

Az akasztók bármilyen szerszám számára megfelelőek, amelyek nyelén van akasztásra kialakított lyuk. Ez jellemző a legtöbb csavarhúzóra, reszelőre, de még egyes kisebb gépekre is. Ezen felül azonban kötözők, madzagok tárolására is alkalmazhatjuk, egyesítve a könnyed tárolást a makacs görcsök elkerülésével.

Szerszámtartók

A szerszámtartók olyan formára vágott lemezek, amelyekbe tökéletesen beleilleszthetők egyes szerszámok. Általában kalapácsok, csavarhúzók tárolására alkalmasak, mivel a megfelelő kivágásokba illesztve könnyedén tárolhatjuk lógatva ezeket az eszközöket.

Szerszámos doboz

Végül, de nem utolsó sorban szerszámtartó falak esetén is alkalmazhatunk szerszámos dobozokat. Ezek sokban hasonlítanak a polcokra, ám mélyebbek, így a kisebb alkatrészek, eszközök számára biztonságosabbak. Ilyenek lehetnek a kisebb anyák, csavarok, szegek.

Az ANRO webáruházban mindent megtalálsz, ami csak egy szerszámtartó falhoz szükséges lehet. Nézz szét kínálatukban, válassz ki mindent, ami kellhet és add le rendelésedet még ma!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában