LABDARÚGÁS / GALÉRIÁVAL / frissítve

2021.09.12. 19:54

Csak a Tiszafüred szerzett pontot

Vasárnap délután a bajnokság hetedik fordulójának mérkőzéseit játszották le az NB III. Keleti csoportjában. Futball csapataink közül csak a Tiszafüred tudott pontot szerezni.

Fotó: Pesti József

Vasárnap kora délután játszott a Hajdúszoboszló és a Törökszentmiklós. A miklósi gárda – lassan szokásosnak mondhatóan – a mérkőzés korai szakaszában hátrányba került, a 12. percben, egy bal oldali szögletet követően a védők és a kapus szorítása között Csiki Norbert ugrott a legmagasabbra, fejese a kapufán csattant, de a kipattanó labdát a menteni igyekvő, visszafutó Héder Attila a kapuba sodorta.

A folytatásban kiegyenlített küzdelem zajlott a pályán, de több találat már nem született az első játékrészben.

A szünet után a TFC átvette az irányítást, de a mezőnyfölényét nem tudta gólra váltani, a hazaiak az első félidőben szerzett góljukkal megnyerték a meccset.

Hajdúszoboszló–Törökszentmiklós FC-Veteriner 1–0 (1–0)

Hajdúszoboszló–TFC-Veteriner 1–0 (1–0)Hajdúszoboszló, 150 néző. Vezette: Takács Ákos (Szi­lágyi Zsolt, Pogonyi Ferenc)

TFC: Zsibrita – Héder A., Perevuznik, GUSZTAFIK, Telinger – Gyomai (Debre­czeni, 73.), Bencze – HÉJJAS (Kinyig, 86.), PATAKI, Csúri D. – Körömi (Szántó B., 35.). Edző: Török László.

Gólszerző: Héder Attila (12.–öngól)

Török László: – A mérkőzés elején megint egy peches gólt kaptunk, majd nagy erőt mozgósítottunk az egyenlítés érdekében, de nem jártunk sikerrel. Mi domináltunk, de a végjátékban pontatlanok voltunk, egy pontra rászolgáltunk volna.

Továbbra sem megy otthon

Ellentétes félidők után igazságos döntetlen született Tiszafüreden. Barna Viktor végig gólerős játéka megérdemelt egy pontot hozott a hazaiaknak a sényői csapat ellen. Igaz, ezzel nagyon nincs előrébb a TVSE, mivel otthon továbbra is nyeretlen.

Tiszafüredi VSE–Sényő FC 2–2 (0–1)

Lipcsey Elemér Sporttelep, 300 néző. Vezette: Kovács Tamás (Flinta Zoltán, Németh Balázs)

TVSE: Tajti B. – Háda (KERTÉSZ, 62.), Fehér Zs., Mészáros N., Kalóz – Mácsai (TOMOLA, 62.), Vincze P., Barzsó – NAGY O., BARNA V., Deli (BARNA B., 62.). Edző: Dorcsák Zoltán.

Gólszerzők: Barna V. (63.), Barna B. (84.), ill. Kalocsai (38.), Fabu (58.)

Dorcsák Zoltán: – A meccs előtt nem fogadtam volna el a döntetlent, de a mérkőzés összképét tekintve elégedett lehetek az egy ponttal. Az, hogy nulla–kettőről felálltunk, erőt adhat a folytatáshoz.

Zsinórban harmadszor

Kisvárdára látogatott a Jászberény, de Bonica hibája, valamint egy 40 méteres gól után ismét vereséget szenvedett – egymás után harmadszor.

Kisvárda II.–Jászberényi FC 2–0 (1–0)

Várkerti Sporttelep, 100 néző. Vezette: Gál Péter (Kulcsár Dániel, Kovács Brankó)

JFC: Bonica – Szanyi, Tóth O., ARANYOS, László K. – MUHARI, Erdős, Koppermann (Polák, 61.), NAGY SZ. (Szanku, 61.) – Szőllősi – Asztalos. Edző: Német Gyula.

Gólszerzők: Szőr 2 (38., 67.)

Német Gyula: – Azzal kezdtem a taktikai értekezletet, hogy nem kaphatunk ki zsinórban harmadszor, mivel azt szokták mondani, amelyik együttes így jár, az rossz csapat, pedig én nem tartom annak a mi gárdánkat. A vereség miatt ezúttal kevésbé vagyok csalódott, mert sok jó dolgot láttam a pályán, amit az előző két mérkőzésen nem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában