Labdarúgás

2 órája

Megszakadt a Tiszafüredi VSE hazai veretlensége

Korán hátrányba került a Tiszafüredi VSE a Sényő ellen az NB III. tizenegyedik fordulójában, azonban sikerült hamar egyenlíteni. A következő sényői találatra azonban már a második félidőben sem érkezett válasz, hiába volt erre több lehetősége is a Dorcsák Zoltán csapatának, amely így elhullajtotta idei első pontjaikat hazai pályán.

Jegesi László

Az eddigi négy hazai találkozóján pontot sem veszítő Tiszafüredi VSE ezúttal is favoritnak számított, a Sényő aktuális helyezése azonban megtévesztő lehetett, ugyanis több jó játékos is erősíti keretét. Tudta ezt jól a hazai gárda is, ezért  Dorcsák Zoltán edző a fegyelmezett futballra hívta fel játékosai figyelmét.

Fotó: Illusztráció / Forrás:  Shutterstock


NB III., Északkeleti csoport, 11. forduló

Facultas-Tiszafüredi VSE–Sényő FC Selyem-Ber 1–2 (1–2)

Tiszafüred, 300 néző, vezette: Kakuk Szabolcs (Zahorecz R., Bán K.)

Tiszafüred: Lisztes – Major, Bényei, Aranyos (KISS H., a szünetben) – Almomani (KOVÁCS D., a szünetben), Barzsó, Mácsai, Engel (Újvári, 68.) – Trencsényi (Szövetes, 68.), KALMÁR F., Pap Zs. (Pataki, 68.). Edző: Dorcsák Zoltán.

Gólszerzők: Kalmár (17. – tizenegyesből), ill. Kapacina (9.), Varga D. (37.)

Több ziccert is kialakított az első percekben a Tiszafüred, mégis ellenfele szerezte meg a vezetést. A hazai tréner felhívta játékosai figyelmét a Sényő veszélyes kontráira, amelyeket két alkalommal mégis góllal tudott befejezni ellenfelük az első félidőben. Kalmár Ferenc tizenegyesből előbb még egyenlített, de a szabolcsi gárda második találatára már nem érkezett válasz hazai részről.

A második játékrészben simán fordíthatott volna még a Facultas, de pontrúgásból és helyzetek után sem sikerült a vendégek kapujába találni ezúttal a hazai támadóknak, így a fürediek elveszítették hazai veretlenségüket ebben a szezonban.

Dorcsák Zoltán: – Jól kezdtük ugyan a meccset, de mégis ellenfelünk talált először a kapunkba. Tudtuk, hogy a kontráik veszélyesek, ennek ellenére kétszer is mattolták ilyen szituációkból a védelmünket. Hiába alakítottunk ki a második félidőben is több lehetőséget, ezúttal szinte semmi nem sikerült csapatunknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában