Labdarúgás

3 órája

Csak egy félidőig futballozott jól a Karcag

Hiába vezetett az első félidő után a Karcagi SE, játékosai mintha elfelejtettek volna kijönni a folytatásra. A cserék és a játékrendszer váltása sem hozott eredményt, a vendégek pedig megköszönve a szinte ajándékba kapott lehetőséget, éltek azzal és döntetlenre mentették a mérkőzést.

Jegesi László

Sorozatban öt megnyert meccs után putnoki vendégeskedése már nem úgy sikerült a Karcagi SE csapatának, ahogyan szerette volna. A vereségben közrejátszott az első félidő  gyenge helyzetkihasználása, valamint a hajrában elkövetett hibák, amiket a hazaiak gólokkal büntettek. A saját stadionjában különösen eredményesen futballozó nagykunságiakra ezúttal sem várt egyszerű feladat.

Fotó: Illusztráció / Forrás:  Shutterstock

NB III., Északkeleti csoport, 11. forduló

Karcagi SE–Termálfürdő FC Tiszaújváros 1–1 (1–0)

Karcag, 500 néző, vezette: Dobai János (Vrbovszki P., Szabó R.)

Karcag: Fedinisinec – Varga B., Bernáth, Szabó K., Fábián – Györgye (Vogyicska, 75.), Szűcs K. – Székely D., Talpalló (Hornyák, 75.), Szakács (Varga Zs., 63.) – Maruscsák (Nagy Zs., 63.). Edző: Varga Attila.

Gólszerzők: Talpalló (28.), ill. Nagy D. (70.)

Jól kezdett és fél óra múltán a vezetést is megszerezte a saját közönsége által támogatott karcagi együttes. Semmi jel nem utalt arra, hogy a folytatásban gondja is lehet Varga Attila együttesének.

Pedig lett, mert úgy mentek ki erre a félidőre játékosaik mintha már levezetni akartak volna. Saját magukra hozták a bajt, amelyen a cserék és a szerkezetváltás sem tudott segíteni. Érthetetlen, hogy miért esett vissza a nagykunsági gárda teljesítménye ennyire, mindenesetre a második felvonásban látottak két bajnoki pontjukba került.

Varga Attila: – Ismét egy olyan mérkőzés volt ez, amelyen csak egy félidőt futballoztunk. Mi okoztuk magunknak a problémákat és a pályán senki nem találta a megoldást. A kihagyás és az egy félidőnyi játék miatt két pontot vesztettünk.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában