Labdarúgás vármegye I.

2024.10.20. 14:00

Versenyben maradt a dobogóért a Szajol

Kisújszálláson aratott magabiztos győzelmet a Szajol a vármegye I. kilencedik fordulójában.

Szoljon.hu

A negyedik győzelmét aratta az a Szajol az elmúlt mérkőzése során, így csupán két pontra van lemaradva a dobogótól kilenc forduló után a vármegye I. osztályban.

Szajol, Kisújszállás
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

 

Kisújszállás–Szajol 0–2 (0–1)

Kisújszállás, 80 néző.

Vezette: Rajcsányi Sándor.

Kisújszállás: Belényesi – Csukodi D., Németh K., Balázs G. (Lukovszky, 84.), Kisari, Oros, Hajdú, Balajti, Horváth B., Diós (Szőke R., 58.), Monoki. Edző: Újfalvi Erik.

Szajol: Haris – FALUSI, SZABÓ T. (Erdélyi, 88.), KISS ZS., KÓMÁR, BENEDEK N., SZENTMIKLÓSI, FÜLÖP, Harcsa, Németh T., Csajbók. Edző: Sárkány Attila.

Gólszerző: Szentmiklósi (30., 77.).

Kiállítva: Balajti (73.).

Két azonos képességű csapat mérkőzésén a rossz felfogásban játszó Kisújszállás egy védelmi hibából és egy szabadrúgásból került hátrányba a nagyobb akarattal és több futással, pontos passzokkal játszó vendégekkel szemben, így megérdemelten vitték el a pontokat az emberhátrányban játszó hazaiaktól.

Újfalvi Erik: – Nagyon rosszul játszottunk, de nem csak rajtunk múlt, hogy vesztesen hagytuk el a pályát. Hetek óta rossz ítéletek miatt is vesztünk pontokat, nem csak nekünk kellene elgondolkodni a folytatáson.

Sárkány Attila: – Nehéz mérkőzésre számítottunk, nehéz elvinni a három pontot Kisújszállásról, de mi az akaratunkkal és a csapatmunkával ezt megtettük. Köszönöm mindenkinek a játékát!

Tudósított: Majláth Antal

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában