Labdarúgás

2 órája

Emberhátrányban nyert a Rákóczifalva

A félidőben még 2–1-re vezetett a Jászapáti a vármegye I. nyolcadik fordulójának szombati mérkőzésén.

Szoljon.hu

A mérkőzés gyászszünettel kezdődött a Jászapáti törzsszurkolója, Antal György emlékére.

Professional soccer player prepares to strike soccer ball with his cleat on stadium field
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

Jászapáti–Rákóczifalva 2–5 (2–1)

Jászapáti, 100 néző.

Vezette: Czékus Sándor.

Jászapáti: Nagypál – PAPP B., Illés, Tarkó (Szabari, 58.), Birkás (Kiss G., 58.), URBÁN, LUKÁCSI (Lendvai, 79.), DONKÓ, Béres, Kóczián (Popovics, 87.), Varga P. Edző: Menyhárt Dániel.

Rákóczifalva: Nagy K. – Udvarnoki (KECSKÉS, a szünetben), Szakali, Gonda (NÁDHÁZI, 41.), LADÁNYI D. (Simon A., 87.), Fűzi (Ladányi A., 87.), Márkus, VADAS, Münich, Trecskó, Győr. Edző: Komáromi György.

Gólszerzők: Tarkó (16.), Urbán (36.), ill Ladányi (31., 78.), Nádházi (63.), Fűzi (79.), Kecskés (86.).

Kiállítva: Szakali (9.).

Az első félidő elején hátrányba került a vendégcsapat, a hazaiak nagy akarattal játszottak és megszerezték a vezetést, melyet az első félidőben meg is tudtak tartani. A második félidőben kettő–kettőnél óriási ziccert hagyott ki a Jászapáti, a döntetlen igazságosabb lett volna.

Menyhárt Dániel: – Meglátásom szerint győztes mérkőzést vesztettünk el. Éveken keresztül kíméletlenül kihasználtuk a helyzeteinket, most azonban ezen a téren problémákkal küszködünk.

Komáromi György: – Az elején belealudtunk a mérkőzésbe, aminek kiállítás lett a vége. A második félidőben hátrányból fordítva megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. További sok sikert a hazai csapatnak!

Tudósított: Budai István

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában