Kosárlabda

2024.09.07. 08:52

Marcus Lewis is csatlakozott az Olaj-keretéhez

Nincs megállás gőzerővel készül az előtte álló szezon feladataira az NHSZ-Szolnoki Olajbányász kosárlabdacsapata. Az előkészületek jegyében szombaton és vasárnap a szlovákiai Iglón három együttes társaságában lépnek pályára, a Spisska Nova Ves City Cup elnevezésű tornán.

Varga Csaba

Mint tudjuk az elmúlt évadban Magyar kupagyőztes, bajnoki ezüstérmes piros-feketéknek három fronton kell majd helytállniuk a szeptember végén induló évadban. Konkrétan a szolnokiak a hazai bajnoki és kupaküzdelmek mellett a FIBA Európa Kupában is részt vesznek majd. Mind ezek apropójából Rudner Gáborék sorra játsszák tesztmeccseiket, e hétvégén tehát a szlovákiai Iglón lesznek érdekeltek.

Marcus Lewis is megérkezett, tehát teljes az Olaj kerete
Forrás: olajoffical

A Tisza-partiak legutóbbi edzőmeccsükön, kedden tartalékosan álltak fel a szlovák Prievidzával szemben, hiszen nélkülözni kellett első számú irányítójukat, Sztrahinja Jovanovicsot, aki combizomhúzódással bajlódik. Az amerikai, Marcus Lewisre sem számíthattak még, aki azonban pénteken megérkezett, így a frissen igazolt hátvéd is csatlakozott az Olaj-keretéhez.

A hétvégi programról még annyit, hogy a szolnokiak első ellenfele szombaton 19.30-tól a cseh bajnoki hatodik a BK Kvis Pardubice gárdája lesz. Mindezt megelőzve 17 órától rendezik a Spisski Rytieri Nova Ves–KK GGD Sencur (szlovén) összecsapást. A vasárnap15 órától előbb az elődöntők vesztesei a harmadik helyért, majd a győztesek 17.30-tól a kupadöntőben mérik össze erejüket. A tornára napi belépőket bocsájt ki a rendező klub, amelyek ára 5 euro, és a helyszínen lehet majd megvásárolni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában