MÁV rendezvény

2024.09.16. 14:00

Ismét Szajolban találkoztak a nyugdíjas vasutasok

Közel ötven vasutas klub tagjai jöttek el Szajolba, ahol a közelmúltban rendezték meg a MÁV nyugdíjasainak találkozóját. Jó hangulatban telt a rendezvény.

Rimóczi Ágnes

Vasutasünnepnek adott otthont Szajol a minap. A településen rendezték meg a MÁV nyugdíjasok Tisza-parti találkozójának. A rendezvényre az ország szinte minden részéről érkeztek vasutasok. Jó hangulatú beszélgetések, nagy nevetések jellemezték ezúttal is a rendezvényt, ahol kikapcsolódást ígérő színpadi programokat is felvonultattak a szervezők. Nem először történt meg mindez, hiszen immár több mint huszonöt esztendeje tartanak hasonló találkozót.

vonat

Fotó: Vémi Zoltán / Forrás: Illusztráció

A Szajoli Vasutas Nyugdíjas Szegfű Klub egyébként 1991-ben alakult, jelenleg ötvenkettő tagja van. Ahogy a rendezvényen elhangzott: céljuk, hogy ne csak nyugdíjas korú tagjaik legyenek, ezért náluk sokan már aktív dolgozóként csatlakoznak. A lényeg természetesen, hogy fenntartsák a közösség erejét, az ő generációjuk még hisz ebben. A vasutas klub rendszerese találkozója már több mint tíz éve országossá nőtte ki magát, idén is közel ötven klub képviselte magát a jó hangulatú eseményen. A beszélgetésen túl slágerparti, operett műsor, társastánc bemutató szórakoztatta a vendégeket. Csocsesz mulatós műsora is nagy sikert aratott a körükben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában