Dekoráció

2024.09.16. 13:30

Egyre nagyobbra nő Csuszi, a Jászkisér központjában tekergő színes kőkígyó

Szeptember elején költözött be a Kossuth téri parkba Csuszi – számolt be az új látványosságról a város közösségi oldala. A kőkígyót Farkasné Nagy Márta, a helyi Alapszolgáltatás Központ vezetője álmodta meg, hogy mosolyt csaljon a járókelők arcára.

Illés Anita

– Csuszi, a kőkígyó. Rakj hozzá egy festett követ! Lássuk milyen hosszúra tud nőni! – olvasható a felhívás a Csuszi mellett elhelyezett fatáblán Jászkisér központjában. 

kőkígyó
A lakosok összefogásával és kreativitásával épül Csuszi, a kőkígyó Jászkiséren, a Kossuth téri parkban 
Fotó: Pesti József

Kicsik és nagyok is részt vesznek a kőkígyó bővítésében

Farkasné Nagy Márta, ötletgazda a kreatív közösségépítő kezdeményezéssel arra buzdítja a a lakosokat, hogy színes köveket elhelyezve vegyenek részt az óriáskígyó létrehozásában. Csuszi szépen gyarapodik, kicsik és nagyok egyaránt örömmel csatlakoztak a felhíváshoz és saját készítésű, színes kövekkel építették a Kossuth téri parkban tekergő kőhüllőt. Akadt, aki halloweeni hangulatba öltöztette a dekorációt, míg mások katicabogárral, méhecskével és gyönyörű virágokkal díszített kövekkel egészítették ki. Csuszi még nem ér el a gyógyszertárig, ezért továbbra is várja a „kőtáplálékot”. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában