Labdarúgás

2024.07.21. 12:50

Tíz gólt lőtt a Tiszaföldvár

Békéscsabára utazott a bajnokság kezdete előtti utolsó felkészülési mérkőzésére az újonc Tiszaföldvár együttese. Ott egy vegyes csapat, de főként a vármegyei első osztályban szereplő gárda tagjai adtak randevút a tiszazugiaknak. Remekül sikerült a főpróba, a végig domináló TISE biztos győzelmet aratott.

Jegesi László

A még csak két hete edző, de a maga bajnokságát megnyerni akaró Békéscsaba második csapata igazán megnehezíteni sem tudta Erős Károly fiainak dolgát.

Soccer,Player,Kicking,Ball,Cropped,Shot,,Amateur,Football,Match
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

Békéscsaba 1912 Előre II.Tiszaföldvár SE 410

Tiszaföldvár: Krnács (Ecsegi) – Háda (Pikó), Szabó Cs. (Pápai), Borgulya (Czakó), Antman (Korogyi) – Ruzsa (Bidzylija), Lestyán, (Bíró G.) – Kálmán Sz. (Fődi) – Bánki-Horváth G. (Fehér L.), Oláh Á.(Sági), Babolek (Bojtos). Edző: Erős Károly.

Tiszaföldvári gólszerzők: Kálmán Sz. (5), Oláh Á., Bidzylija, Bánki-Horváth G., Bojtos, Sági.

A háromszor harminc perces találkozón még újabb próbajátékost is tesztelt a Tiszaföldvár együttese. Az NB III-ban a hétvégén debütáló gárda kerete már csaknem kész, de szerdáig történhetnek benne kisebb változások. A még alakulgató csapatuk előrefelé szépen játszott, végig dominált a mérkőzésen, frissebb, gyorsabb volt ellenfelénél. Kálmán Szilárd gólerőssége jelentette az igazi különbséget, hatvan perc alatt rúgott öt gólja önmagáért beszél. A labdavesztések utáni visszazárásokra viszont jobban kell figyelniük, az ebben rejlő hibákat a bajnokságban is megbüntetik majd az ellenfelek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában