Labdarúgás

2024.07.11. 11:00

Felkészülési meccsen csapott össze a Tiszafüred és a Szolnoki MÁV

A két, immár négy hete edzésben lévő csapat találkozója hazai győzelmet sejtetett az eddigi edzőmérkőzések eredményei és a mutatott forma alapján. Az ismét nagy átalakuláson átesett Tiszafüred eddig egészen jól teljesített a gyakorló meccseken, míg a Szolnok a különböző okok miatt hiányzó játékosait leginkább fiatalokkal pótolta korábbi fellépésein.

Jegesi László

Mégsem így történt, a nagy melegben lejátszott mérkőzés döntetlent hozott úgy, hogy az első félidőben a Tiszafüred, míg a másodikban a Szolnoki MÁV dominált inkább.

Szolnoki MÁV, Tiszafüredi VSE, labdarúgás, edzőmérkőzés
Kemény küzdelemben 1–1-es döntetlen született a Tiszafüredi VSE és a Szolnoki MÁV összecsapásán
Fotó: Gacsal Péter



Facultas-Tiszafüredi VSE–Szolnoki MÁV FC 1–1 (0–0)

Szolnoki MÁV: Veress (Csáki) – Sitku, Kardos (Szabó Zs.), Kópis (Szabó R.), Dudok – Hatvani D., Csanádi (Tisza), Lengyel G. (Bogdán B.) – Kovács K. (Pinto), Barna V. (Annus), Kató T. (Iván M.). Edző: Horváth Csaba.

Gólszerzők: Pataki, ill. Iván M. (tizenegyesből).

A Tiszafüred összeállításában az új játékosok neveit leigazolásuk előtt nem szeretnék nyilvánosságra hozni.

A Tiszafüred első két edzőmérkőzését simán nyerte vármegyei riválisaival szemben, múlt szombaton az NB I-ből kiesett Mezőkövesd azonban már túl kemény dió volt számukra. Mint ahogy a Szolnok sem bizonyult könnyű ellenfélnek ezúttal, az 1-1-es döntetlen ellenére azonban Dorcsák Zoltán hasznosnak ítélte a találkozót. A meccs egyértelműen jelezte számára, hogy jó úton járnak, és folyamatosan alakulnak minőség tekintetében is. Az eltávozott játékosok helyére érkezettek kezdenek beilleszkedni, ám egy támadóra és egy belső védőre mindenképp szükségük lenne.

Horváth Csaba, a MÁV edzője továbbra is sok fiatallal dolgozik együtt, akik szerepet kaptak ezen a mérkőzésen is. A szabadságon lévő Lengyel Bélán és a sérült Dósa Zsomboron kívül mindenki a rendelkezésére állt, így a tréner a heti csúcsterhelésnek minősülő találkozóra közel azonos képességű csapatokat küldött pályára mindkét félidőben. Két új játékost tesztelnek továbbra is, Hatvani Dániel és Bogdán Bence Szolnokon folytatná pályafutását, valamint Ladányi Patrik kapus is ide tart Martfűről.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában