Kosárlabda

2024.07.06. 12:08

NBA-csapatnál kapott munkát az Olajbányász korábbi edzője

Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Sacramento Kings csapatánál dolgozhat a nyári liga folyamán Jakab Máté, a Szolnoki Olajbányász korábbi másodedzője.

Kovács Levente

A Sacramento Kings megnevezte keretét az NBA idei nyári ligájára. A California Classic nevezetű tornát idén két helyszínen, Sacramentóban és San Franciscóban rendezik meg. A Kings két csapatot is indít, a Sacramentóban szereplő gárdánál pedig a Szolnoki Olajbányász felnőttcsapatának korábbi másodedzője, U20-as együttes vezetőedzője, Jakab Máté is helyet kapott a Doug Christie által vezetett szakmai stábban.

Jakab Máté, Szolnoki Olajbányász, NBA, Sacramento Kings
A Szolnoki Olajbányász korábbi edzője, Jakab Máté az NBA-ben szereplő Sacramento Kings csapatánál dolgozhat a nyári ligában
Fotó: Facebook.com / MKOSZ

A Sacramento Kings kerete:

Jo Lual-Acuil Jr., Isaiah Crawford, TJ Bickerstaff, Lucas Dufeal, Boogie Ellis, Keon Ellis, Sehmus Hazer, Colby Jones, Isaac Jones, Mason Jones, Melwin Pantza, Drew Timmme

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában