Labdarúgás

2024.07.13. 13:04

Az első félidő döntött a Szolnok javára

Negyedik edzőmérkőzését vívta a Szolnok a hónap végén kezdődő bajnokság előtt Egerben. A csapatalakítás második fázisában a játék minősége vált fontosabbá, a korábbi két vereség mellett szerdán Tiszafüreden már döntetlenre futotta a fiúk erejéből.

Jegesi László

Mindössze tizenöt játékos állt Horváth Csaba edző rendelkezésére, különböző okokból kifolyólag Kardos Norbert, Lengyel Béla, Dósa Zsombor és Lengyel Gábor sem léptek pályára ezúttal.

NBIII
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Eger SE–Szolnoki MÁV FC 0–3 (0–3)

Szolnoki MÁV: Csáki – Sitku, Kópis, Szabó R., Pinto (Szabó Zs.) – Bogdán B. (Dudok), Tisza, Csanádi (Kató) – Barna V. (Bakti), Annus, Iván M. Edző: Horváth Csaba.

Gólszerzők: Annus (3).

A nagy melegben lejátszott találkozó első félidejét a Tisza-parti gárda irányította. Különösen Annus Árpád volt elemében, három gólt is szerzett. Még nagyobb különbséggel is vezethettek volna a vendégek ebben a játékrészben, de több alkalommal is hibáztak helyzetekben. A második félidőben feljött a zömmel fiatal labdarúgók alkotta Eger, és átvette a játék irányítását – mezőnyfölényét azonban nem tudta gólra váltani.

Horváth Csabától megtudta hírportálunk, hogy egy támadót szeretne még igazolni a klub, a korábban próbajátékon lévő Hatvani Dániel leigazolására viszont kevés az esély.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában