Labdarúgás

2024.07.10. 19:19

Vármegyei játékoskeringő az NB III-ban

A szezonkezdésre még várnunk kell, de a játékosmozgások tartogatnak izgalmakat NB III-as csapataink háza táján. Ezúttal a Tiszaföldvár SE jelentette be új szerzeményeit, a Karcagi SE pedig távozóit.

Kiss Ádám

A húszéves Ecsegi Zsolt az előző szezonban a vármegye I. második helyén végzett Jászberény kapuját védte, jövőre azonban az NB III-as újonc Tiszaföldvár csapatát erősíti majd. Érdekesség, hogy Ecsegi huszonhét pályára lépése alkalmával két gólt is szerzett.

Football,World,Championship:,Soccer,Player,Runs,To,Kick,The,Ball.
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Szintén Jászberényből tette át székhelyét Földvárra Pikó Martin. A tizennyolc éves támadó a JFC-ben nevelkedett, majd három szezont töltött a Diósgyőri VTK korosztályos csapatainál, hogy az előző idényben huszonkilenc bajnoki mérkőzésen öt góllal járuljon hozzá a Berény ezüstérméhez.

Két karcagi labdarúgó, Karmacsi Richárd és Kovács Dániel is Tiszafüreden folytatja pályafutását a következő szezontól.

A Debrecen akadémiáján nevelkedett Karmacsi tavaly szeptemberben csatlakozott a karcagi csapathoz, Kovács pedig bő fél évvel korábban korábban érkezett a kék-fehérekhez.

Újdonság még Karcagról, hogy a huszonhét éves Nemanja Nikic az NB III. Észak-Keleti csoportjának harmadik helyén végzett Cigánd csapatában folytatja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában