Labdarúgás

2024.07.20. 14:09

Nagyarányú győzelmet aratott a Tiszafüred

A hazai együttes a Tiszaújvárossal játszotta volna a bajnokság előtti főpróbát vasárnap, de mivel csoportbeli riválisával már az első fordulóban összesorsolták őket, változtatniuk kellett a feleknek. A Facultas a Hajdú-Bihar vármegyei bajnok Monostorpályi csapatára talált rá, amely a Füzesabony elleni osztályozón bukta el az NB III-ba való feljutást.

Jegesi László

A Tiszafürednek remekül sikerült az utolsó edzőmérkőzés, magabiztos játékkal nagy gólkülönbségű győzelmet aratott egy héttel a bajnokság kezdete előtt.

foci, labdarúgás
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

Facultas-Tiszafüredi VSEMonostorpályi 50 (20)

A hazai gólszerzők: Pap Zs. (2), Trencsényi (2), Pataki V.

A Tiszafüred kerete lényegében kialakult, de a hivatalosan július 22-én záródó átigazolási időszak előtt továbbra sem szeretnék nyilvánosságra hozni új játékosaik névsorát.

Az utolsó edzőmérkőzésük alkalmával is lehetett felfedezni új arcot, de ennél is lényegesebb, hogy a friss igazolások egyre jobban illeszkednek a gépezetbe. Dorcsák Zoltán edző meglátása szerint a bajnokság előtti főpróba is elérte célját, a csapatjáték tovább finomodott. Végig dominálni szerettek volna és ez sikerült, öt rúgott gólban is megmutatkozott fölényük. Az irányú terveiket, miszerint ellenfelük támadásépítéseit nem hagyják kibontakozni is jól megoldották játékosaik, így a szakmai stáb, valamint a labdarúgók is elégedettek lehettek a mérkőzés után.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában