Labdarúgás

2024.07.13. 13:22

Újabb füredi siker a rekkenő hőségben

Ötödik edzőmérkőzésére egy alacsonyabb osztályú együttest, a Hajdú-Bihar vármegyei Bestrong csapatát választotta partnerének a Tiszafüred. Az egy támadó és egy középső védő leigazolását még tervező Facultas gyakorlatilag már komplett csapattal fogadta a debreceni gárdát.

Jegesi László

Nem volt kérdéses a győzelem, különösen az első félidőben mutatott játéka alapján egyértelmű sikert aratott Dorcsák Zoltán csapata.

nbiii,
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció


Facultas-Tiszafüredi VSE–Bestrong SC 3–0 (2–0)

Gólszerzők: Pap Zs., Ballók B., Kovács D.

A héten a felkészülés csúcsterhelésén átesett füredi gárda a nagy meleg miatt is fáradtabban mozgott a szokásosnál. Ennek ellenére irányította a játékot és látszott, hogy új labdarúgóik (a klub vezetése csak a jövő héten szeretné nyilvánosságra hozni nevüket) is egyre inkább beilleszkednek a csapatba.

A második félidőben esett a tempó, kissé elvesztette a ritmust a hazai együttes. A Bestrong előtt is adódott már egy-két lehetőség, mégis a Tiszafüred tudta növelni előnyét, és 3–0-ra megnyerte a találkozót.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában