Labdarúgás

2024.07.20. 16:00

Fölényes martfűi siker a főpróbán

Nyolcadik, egyben utolsó edzőmérkőzését játszotta Koncz Zsolt csapata szombaton délelőtt. Az alacsonyabb osztályú Szarvas nem a legerősebb együttes volt a sorozatban, de a Martfű játékának további csiszolására tökéletesen megfelelő partnernek ígérkezett.

Jegesi László

A Békés vármegyei bajnokság legutóbbi harmadik helyezettje ezúttal magasabbra tette a mércét, meg szeretné nyerni az idei küzdelmeket. Így nézve, a Martfű fölényes sikere még nagyobb jelentőséggel bír.

foci, labdarúgás
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

Szarvasi FCMartfűi LSE 05 (03)

Gólszerzők: Desnica 2, Kriska 2, Hevesi-Tóth.

Martfű: Gerhát Draskóczi, Ladányi T., Vincze P., Kasik - Balla Z., Ficsor, Prozlik Desnica, Kriska, Horváth K. Csere: Sándor B., Hevesi-Tóth, Vadas, Mészáros Gy., Laczkó, Telinger, Asztalos, Kinyig, Zsíros B., Boros D., Polónyi, Viczián, Méhesi, Máté M. Edző: Koncz Zsolt.

A mérkőzésen különösen az első félidőben a Martfű akarata érvényesült. Az edző örült, hogy több olyan támadásokat is látott, amelyekben viszontlátta a gyakoroltakat. Az önbizalom szempontjából is jót tett a magabiztos győzelem, Koncz Zsolt reméli, hogy éles helyzetben is képes lesz csapata így teljesíteni. Mindenkinek lehetőséget adott a játékra, tűzben akarja tartani a játékosokat, mert tudja, hogy valamennyiükre szükség lesz a hosszú szezon alatt. Ezúttal a szebbik arcát mutatta a társaság, az összkép egyre jobb, Martfűn mindenki bízik benne, hogy a folytatásban is lesz okuk bőven az örömre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában