Legenda

2024.07.26. 16:30

Erdei Zsolt Martfűn tartott ökölvívó edzést

A sportbarátság jegyében a Fight Club Martfű harcművészeti klub vendége volt Erdei Zsolt a minap. Madár klasszikus ökölvívó edzést tartott a tiszazugi városban.

Pakainé Pusztai Nóra

Erdei Zsolt tartott ökölvívó edzést a Fight Club Martfű harcművészeti klubban a minap.

Erdei Zsolt
Bokszedzést tartott a martfűieknek Erdei Zsolt
Fotó: Király Aliz - alizart

– Óriási megtiszteltetés  közösségünk életében, hogy egy ilyen formátumú, ismert és elismert sportolót fogadhattunk – mesélt a rendhagyó délutánról Kelemen Richárd, a Fight Club Martfű vezetője.

Madár jelenleg is aktív, a Madárfészek Ökölvívó Akadémia szakmai vezetése mellett a tatabányai ökölvívó szakosztály vezetőedzője.

– Népszerűsége töretlen, sportsikerei pedig megkérdőjelezhetetlenek. Kiemelkedő karriert futott be amatőrként, profiként pedig ő a legsikeresebb magyar boxoló – sorolta vendégük érdemeit.

Erdei Zsoltot közvetlen emberként ismerték meg a martfűiek

A beszámoló szerint az edzés fegyelmezetten, ugyanakkor rendkívül jó hangulatban zajlott le. A foglalkozáson az ökölvívás támadó és védekező technikáit tekintették át, egyéni és páros gyakorlatok során, mindezt erősítéssel megfűszerezve.

– Megbizonyosodhattunk róla, hogy Zsolt egy jó humorú, közvetlen, barátságos, az ökölvívás iránt rendkívül elkötelezett, kiváló sportember, aki nem szállt el a sikerektől. Az edzés során megkövetelte a technikai elemek pontos végrehajtását, fáradhatatlanul javította a hibákat, ugyanakkor mindenkihez volt egy-egy kedves, biztató szava. A kiemelkedő sport pályafutásán túl, emberi hozzáállása is példaértékű lehet bárki számára. A közös edzés hatalmas élmény volt mindenkinek, és jó adag motivációt adott a következő időszak feladataihoz – mesélte a vezető.

A közös edzés hatalmas élmény volt mindenkinek
Fotó: Király Aliz - alizart

Madár meglepetéssel is készült, hiszen magával hozta a profi világ- és európabajnoki öveit, amelyeket kézbe is foghattak a sportolók. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában