Labdarúgás

2024.07.13. 17:46

Csak a változás állandó Karcagon

Szép lassan alakul a Karcag csapata, ami az edzőmérkőzések eredményeiben eddig kevésbé, a játék minőségében azonban már meg-megmutatkozik. A héten még a terhelésen volt a hangsúly, ennek ellenére további fejlődést várt csapatától Varga Attila edző.

Jegesi László

Bár kevés játékossal utazott el Debrecenbe a Karcag, szépen helytállt, és győzelemmel zárta a hetet.

nbiii,labda,foci,edzőmérkőzés
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

DVSC II.–Karcag SE 1–2

Karcag: Ferdinisinec – Győri, Gellén, Szabó, Fábián – Györgye, Székely, Talpalló – Szakács, Constantinescu, Nagy Zs. Csere: Vona, Varga B. Edző: Varga Attila.

Karcagi gólszerzők: Talpalló, Vona.

Nem éppen ideális létszámmal, mindössze tizenhárom játékossal érkezett Debrecenbe a Karcag csapata. A DVSC II. elleni találkozó végül jól sikerült, a pályára lépő játékosok kitettek magukért és megérdemelt győzelmet arattak.

Varga Attila edző értékelése szerint a gyengébb periódusok mellett alapvetően jól teljesített csapata. Azt látni kell, hogy ez már nem a tavalyi együttes, és egyelőre gyakori a változás a keretben. Váratlan és kiszámíthatatlan helyzetek adódtak az elmúlt időszakban, ezek a változások pedig nem feltétlenül töltik el őt bizakodással. Hamarosan tisztul majd a kép, a tréner mindenesetre bizakodó, reméli, hogy egy ütőképes gárda áll össze a következő szezonra.

A bajnokság előtti főpróbára a Gyula ellen már a megújult stadionban kerül sor jövő hétvégén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában