Labdarúgás

2024.06.26. 16:30

A Mezőkövesddel is mérkőzik a Tiszafüred

Tiszafüreden is megkezdték a felkészülést a bajnoki megméretésre, a Tisza-tó partiak az elsőosztályból kiesett Mezőkövesddel is mérkőznek majd.

Jegesi László

A korábban az Észak-Keleti csoport tagjaként a tizedik helyen végző Tiszafüred együttese sem tétlenkedik a felkészülés alatt. Nem kevesebb, mint hat edzőmérkőzést tervezett be a szakmai stáb, melyekben az NB-s gárdák mellett egy Hajdú-Bihar vármegyebeli ellenfél, a Bestrong is vár a fürediekre.

Tiszafüred VSE, labdarúgás, csapatkép
Jelentős játékosmozgás várható a Tiszafüredi VSE csapatánál
Fotó: MW Archív

A nagy változások úgy tűnik most sem kerülik el a bennmaradást kiharcoló klubot, de egyelőre csak a távozók személye biztos. A három kölcsön kapott nyíregyházi játékos (Bertók Márk, Kovalecz Soma, Czimer-Nyitrai Ádám) távozása mellett a támadó Nagy Zsolt Füzesabonyba, míg a védő Bernáth Ákos Karcagra tart. Dimitrije Antics, Gránicz Patrik és Aranyos Mózes is megy, de egyelőre nem tudni hová igazolnak.

A Tiszafüredi VSE edzőmérkőzéseinek programja:

Június 29.: Martfű–Tiszafüred, 11.00. Július 3.: Tiszafüred–Tiszaföldvár, 18.00. Július 6.: Mezőkövesd–Tiszafüred, 10.00. Július 10.: Tiszafüred–Szolnoki MÁV, 18.00. Július 13.: Tiszafüred–Bestrong, 10.00. Július 21.: Tiszafüred–Tiszaújváros, 17.00.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában